Foto: Photo by Nicola König on Unsplash

Rozísť sa s nimi vôbec nie je jednoduché.

Žiaden zo vzťahov nie je rovnaký, a rovnako tak sa od seba líšia aj jednotlivé rozchody. Cez niektoré sa prenesieme ľahšie, cez iné zas horšie. Isté však je, že najdlhšie sa budete vždy dostávať z rozchodu s niektorým z nasledovných znamení. Vzťahy s nimi sú totiž tak dokonalé, že ich koniec by zlomil naozaj každého. 

Článok pokračuje pod videom ↓

4 znamenia, cez ktoré sa len tak ľahko nedostanete, popísal portál Thought Catalog.

#1 Lev

Počas vzťahu s Levom sa budete cítiť ako najšťastnejšia osoba na celej planéte. Zahrnie vás tými najúžasnejšími darčekmi, dychberúcimi komplimentmi, a budete pri ňom mať pocit, že svet je jednoducho lepším miestom. Navyše ide o maximálne očarujúcich, vášnivých a optimistických ľudí. A práve toto všetko je dôvodom, prečo si po rozchode budete pamätať poväčšine len to dobré, a nájsť niekoho, kto sa Levovi vyrovná, bude veľmi náročné. Dostať sa z rozchodu s ním si vyžaduje dosť veľa času. 

#2 Váhy

Váhy sú veľmi pôvabné, mohli by sme povedať, že až neodolateľné. Práve preto sú v spoločnosti veľmi obľúbenými. Ich pozitívna energia je priam nákazlivá, a ide o veľmi veľkých romantikov. Po ich boku sa preto vždy budete cítiť milovaní a vážení. Ide navyše o znamenie s veľkým zmyslom pre humor, a títo ľudia vám budú vždy kryť chrbát. Zabudnúť na nich je preto maximálne náročné. 

Photo by Sofia Alejandra from Pexels

#3 Býk 

Býci sú nesmierne spoľahliví a lojálni, môžete mať preto istotu, že keď sa do vás zamilujú, stanete sa ich prioritou č. 1. Len málokto vám dá toľko lásky a nehy, ako oni. Býk vás bude rozmaznávať a bude vo vás mať maximálnu dôveru, je preto veľmi ťažké niečím ho nahnevať či vytočiť. Hovorí sa, že Býk patrí k jedným z najoddanejších znamení, nahradiť jeho lásku je preto veľmi náročné, a rozchody s ním sú veľmi bolestivé. 

#4 Panna

Panny sú stelesnením všetkého, čo by ste od vzťahu mohli chcieť. Ide o veľmi inteligentné, umelecky založené, citlivé a zábavné osoby, s ktorými sa nudiť určite nebudete. S Pannou sa viete porozprávať o čomkoľvek, a keď vám niečo sľúbi, môžete mať absolútnu istotu, že to aj dodrží. Ak sa rozhodnete Pannu opustiť, je zväčša len otázkou času, kedy to oľutujete a uvedomíte si, že ste spravili veľkú chybu. Tá sa však už niekedy nedá vziať späť. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov