Autor fotky: Andrea Piacquadio na Pexels

Vo vzťahu nie je nič horšie ako nevera.

Prirodzene každý z nás ide do vzťahu s tým, že nikdy nebude podvedený. Žiaľ, veľakrát to nie je pravda. Faktom ale je, že u “neverníka” môžete isté znaky spozorovať ešte dlho predtým, ako k nevere dôjde.

Článok pokračuje pod videom ↓

Na čo si teda dať pozor? Popísal to portál Your Tango.

#1 Je až príliš očarujúci

Psychológ Paul DePompo upozorňuje na to, že zlým znamením môže byť aj to, ak je váš partner až príliš očarujúci. Ako hovorí, títo ľudia svoj pôvab veľmi často zneužívajú a za akýkoľvek problém budete na vine vždy len a jedine vy. 

#2 Je majstrom flirtovania

Niekedy sa dokonca neostýcha ani robiť to pred vami a rád si zaflirtuje napríklad s predavačkou v obchode či čašníčkou v reštaurácii. Koniec koncov, na svoje flirtovanie zrejme zbalil aj vás. 

#3 Chorobne si pred vami stráži svoj telefón

Ak má niekto čisté svedomie, nemá najmenší problém dať do rúk svoj telefón svojmu partnerovi. Ak s tým ten váš problém má, niečo evidentne nie je v poriadku. 

Autor fotky: Valeri Mak na Pexels

#4 Má zvláštne dôvody

Keď mu budete volať, s najväčšou pravdepodobnosťou často nezodvihne. Ako upozorňuje psychoterapeutka Kimberly Moffit, zväčša na to ani nebude mať žiadne vysvetlenie a dá vám buď len nejakú vágnu odpoveď, alebo neskôr zistíte, že klamal.

#5 Ruší vaše stretnutia

Už od začiatku je evidentné, že váš vzťah berie na ľahkú váhu. Nie raz totiž zrušil vaše stretnutie, pričom sa vždy na niečo vyhovorí (v tom horšom prípade vám ani žiadne vysvetlenie nedá).

#6 Premeriava si pred vami iné ženy

Ak si vás ako ženu váži, samozrejme by to nemal robiť vôbec, no on to dokonca robí pred vami. Keď mu dáte najavo, že vám to prekáža, ešte sa z vás snaží spraviť blázna alebo hysterku.

#7 Rád si vypije

S alkoholom to môže byť problém. Psychologička Madeleine A Fugère upozorňuje na to, že ľudia, ktorí majú sklon k častejšej konzumácii alkoholu, sa nevery dopúšťajú častejšie. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov