Každá lož sa skôr či neskôr odhalí. Ani nevera nie je výnimkou.

Zistiť, či vás vaša polovička podvádza, nemusí byť také ťažké, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Nemusí vám nič hovoriť. Ani jej nemusíte liezť do telefónu. Stačí len sledovať reč tela. Veď neverbálna komunikácia vždy prezradí viac, ako len „obyčajné“ slová. Pretože neverník, ten vám nahovorí skutočne čokoľvek.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak ste s partnerom už nejaký ten čas, ľahko si všimnete, že sa správa akosi neštandardne. To, či v tom môže byť zapletená tretia osoba, môžete zistiť pomocou týchto štyroch signálov:

#1 Začne si chrániť svoj telefón

Photo by freestocks.org on Unsplash

Už ho len tak nenechá ledabolo pohodený na stole. Pravdepodobne ho začne nosiť všade so sebou. Strhne sa pri každom vibrovaní a už vás len tak nenechá na ňom niečo „googliť“, keď ten svoj nemáte poruke. Podľa expertov, toto je jeden z najčastejších signálov toho, že niečo nie je OK. Niet sa čomu čudovať, veď žijeme vo virtuálnej dobe.

#2 Pri zmienke o objekte jeho/jej záujmu ihneď znervóznie

Len tak náhodou spomeniete meno jeho kolegyne alebo jej suseda? Ak ste trafili klinec po hlavičke, tak určite pri zmienke mena osoby, o ktorú má záujem, znervóznie. Možno je už medzi nimi niečo viac, ktovie. Ale vy môžete už teraz spozorovať, že sa vaša polovička začne tváriť akosi neprirodzene. Je to tak. Trafená hus (vždy) zagága.

#3 Usmieva sa do telefónu

Najmä keď píše ON či ONA. Vtedy len veľmi ťažko zakryje nával emócií, ktoré sa ním/ňou prevalia. Má to však jeden háčik. Vedľa neho či nej sedí ten či tá, koho to určite vôbec nepoteší.

#4 Prestane fyzicky vyhľadávať vašu prítomnosť

Photo by Jonathan Daniels on Unsplash

Už k vám nie je taký/á otvorený/á, ako to bolo predtým. Môžete ho/ju pobozkať, no bozky bude len trpieť, nebude tam tá odozva, čo bola predtým. Nemôžeme byť totižto rovnako emocionálne a fyzicky otvorení k dvom partnerom naraz. Vyhráva vždy len jeden z nich. Ak sa váš partner už dlhodobo vyhýba dotykom a fyzickému kontaktu, zbystrite pozornosť. Nemusí sa za tým skrývať len stres.

Pozri aj: Táto krutá pravda vám vysvetlí, prečo sú ženy neverné častejšie, než muži

popsugar
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov