Foto: Photo by Candice Picard on Unsplash

Možno ste si to už všimli…

Možno vás už neraz prekvapilo, že niekto, kto vyzeral naozaj výborne, bol samostatný, úspešný a inteligentný, bol single. Pravda je ale taká, že single bol práve preto, že je takýto…

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál I Heart Intelligence popísal 7 dôvodov, pre ktoré sú tí najviac sexy a najinteligentnejší ľudia zväčša single. 

#1 Nikoho nepotrebujú

V skutočnosti je to tak, že títo ľudia nepotrebujú niekoho, aby sa cítili byť “kompletní”. Sú jednoducho úplne samostatní, a ku svojmu šťastiu nepotrebujú nikoho ďalšieho. 

#2 Majú vysoké požiadavky

Štandardy a požiadavky takýchto ľudí sú naozaj vysoké a málokto ich dokáže splniť. Radšej však budú sami, než by z nich mali upustiť – poznajú totiž svoju hodnotu. 

#3 Vedia, že láska nič nevyrieši

Ak niekomu vzťah vyjde, je to, samozrejme, skvelé, no veľmi dobre vedia, že vzťah nič nerieši. Všetky problémy, ktoré máme, si dokážeme vyriešiť len a jedine sami. 

#4 Na vzťah nemajú čas

Keď niečo robia, robia to na 110 %. Keď by do nejakého vzťahu išli, museli by doň preto investovať veľké množstvo času, ktorý momentálne možno nemajú. 

Photo by Bich Tran from Pexels

#5 Nikdy nebudú voľbou č. 2

Títo ľudia majú naozaj veľkú sebaúctu, a preto nikdy nedovolia, aby boli pre niekoho len možnosťou č. 2. Ak už vzťah, tak musia byť pre svoju polovičku prioritou.

#6 Netolerujú nezmysly

Väčšina vzťahov je, žiaľ, plná nonsensov a klamstiev. Toto však k životu naozaj nepotrebujú a ako voči lžiam, tak aj voči nezmyslom majú nulovú toleranciu. Neakceptujú ich nikde, tobôž nie vo vzťahu. 

#7 Ich osobnosť veľa ľudí odrádza

Toto platí väčšinou pri ženách. Muži sa boja žien, ktoré na nich nie sú závislé, a ktoré si partnerov môžu vyberať. Pre pokoj na duši sa preto uspokoja s menej atraktívnou ženou, o ktorú sa môžu starať. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov