Foto: Unsplash

Nie je to len o tom, že vkusné a profesionálne tetovanie je sexy.

Ľudia s tetovaním prirodzene priťahujú pohľady iných. V niektorých prípadoch je to kvôli obdivu, v iných sú tieto pohľady súdiace, v každom prípade ale tetovania majú niečo do seba. Ak sa páčia aj vám, nasledovné vedecké zistenia vás určite potešia. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tri dôvody, pre ktoré je tým najlepším partnerom muž s tetovaním, popísal portál Your Tango.  

Častejší sex

Štúdia publikovaná v Sexual Medicine potvrdila, že muži s tetovaním alebo piercingom sú sexuálne aktívnejší, než muži bez nich. Ak teda hľadáte vzťah plný chémie a nespútanej vášne, u muža s tetovaním budete na tej najsprávnejšej adrese. 

Unsplash

Sú sebavedomejší

Ďalšia štúdia zas potvrdila, že tetovanie má obrovský vplyv aj na naše sebavedomie. Ukázalo sa, že už bezprostredne po tetovaní majú ľudia menšiu úzkosť a vo všeobecnosti sú so svojím telom spokojnejší. Týždne po tetovaní sa však tento efekt ešte znásobuje a je dokázané, že sebavedomie ľudí stúpa. 

Sú inteligentnejší

Potešujúcou správou je aj posledný bod. Fyzická príťažlivosť je síce skvelá, avšak pri prázdnej hlave by váš vzťah dlho nažive neudržala. Ďalšia štúdia však dokázala, že ľudia s tetovaním sú inteligentnejší a vo všeobecnosti majú vyššie vzdelanie, prípadne sa vo svojom voľnom čase venujú samovzdelávaniu. 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov