Photo by Наталия Котович from Pexels

Rok 2021 je za nami.

Nadvládu prevzal rok 2022 a mnohí z nás si od neho po náročnom roku 2021 sľubujú veľa. V prvom rade treba povedať, že rok, ktorý nás čaká, bude presne taký, aký si ho spravíme. Niektorým znameniam k tomu ale dopomôže aj usporiadanie hviezd a rok 2022 pre nich bude tým najlepším v ich živote. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Style Caster. Nájdete medzi nimi aj to svoje?

Ryby

Ryby, tento rok bude naozaj rokom vášho života. Zbavíte sa všetkých frustrácií a získate tým viac priestoru na realizáciu v sociálnej, emocionálnej, duchovnej, ale aj kariérnej oblasti. Vaša intuícia bude počas nasledujúcich 12 mesiacov pracovať na maxime a vy budete pociťovať šťastie a silu. Prichádza pre vás preto skvelé obdobie na to, aby ste zistili, kým vlastne skutočne ste. Odpútate sa od očakávaní okolia a naplno sa budete venovať len veciam, ktoré robiť chcete a z celého srdca ich milujete. 

Photo by Юлия Горбачёва from Pexels

Rak

Tento rok bude výnimočným aj pre ľudí narodených v tomto znamení. Je totiž čas na to, aby ste sa vymanili zo svojej “ochrannej ulity” a začali žať úrodu, ktorú ste zasiali (aj keď ste si to možno nepriznávali). Počas celého tohto roka sa budete cítiť veľmi sebavedomo a spokojne. Rok 2021 vám síce vzal veľa, ale prichádza obdobie, kedy sa vám to, že ste to zvládli, vráti aj s úrokmi, ktoré si budete naozaj užívať. 

Panna

Na jedinečný rok sa môžu tešiť aj všetci ľudia narodení v znamení Panny. Posilní sa vaša intuícia, upokojíte sa a uvoľní sa aj tlak, ktorý ste pociťovali. V dôsledku toho budete schopní nechať ísť všetku bezmocnosť a všetok hnev, ktoré ste v roku 2021 pociťovali a nedokázali ste sa ich zbaviť. Rok 2022 vám pomôže tiež nájsť balans medzi prácou a relaxom, nakoľko v uplynulých rokoch ste zrejme balansovali na hrane vyhorenia. Tešte sa teda na nový život, ktorý prichádza. 

stylecaster
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov