Predstava väzenia nie je príjemná nikomu, po tomto z nej však budete mať nočné mory.

Samozrejme, nie všetky väznice sú rovnaké. Niektoré sú v podstatne lepšom stave, než napríklad slovenské internáty pre študentov, iné sú zas ako vystrihnuté z hororu. A práve v tých natrafia dozorcovia naozaj na kadečo. 7 mužov, ktorí slúžia ako dozorcovia v amerických väzniciach, sa rozhodli podeliť o tie najnechutnejšie “zážitky”, ktorých svedkami boli počas svojej kariéry.

Článok pokračuje pod videom ↓

Upozorňujeme vás však, že nasledovné riadky sú naozaj len pre mimoriadne silné žalúdky.

#1 “Bol som očitým svedkom jednej veľmi zvláštnej… povedzme, že nehody. Jeden väzeň sa v ošetrovni dostal k skalpelu, odrezal si ním penis a hodil ho po zdravotnej sestre…”

#2 “Raz som bol svedkom toho, ako si jeden väzeň na chlieb natrel svoje výkaly a s pokojom Angličana to potom aj zjedol.”

pixabay.com

#3 “Práve som strážil väzňov na dvore, keď okolo jedného prebehla jašterica. Na vlastné oči som videl, ako jej odhryzol hlavu a zhltol ju.”

#4 “Jednému väzňovi sa nejak podarilo získať nôž a využil ho naozaj nechutným spôsobom. Viete, ako to v mužských väzniciach chodí… Dvaja väzni raz znásilňovali ďalšieho. Ten prišiel na ošetrovňu s dierou v nohe. Vysvetlenie? Kým ho väzeň č. 1 znásilňoval, väzeň č. 2 nechcel čakať v rade, tak mu do nohy nožom spravil dieru a uspokojil sa v nej.”

#5 “Raz sa mi v cele jedného z väzňov podarilo nájsť naozaj odpornú zbraň. Pravidelne sa totiž vyprázdňoval do svojej ponožky, výkaly nechával stvrdnúť a z ponožky si chcel vyrobiť nunčaky.”

#6 “Je to nechutné, no robí sa to v mnohých väzniciach, ľudia o tom akurát nehovoria. Muži si bežne narezávajú penis a vkladajú si doňho domino kocku. Vraj tým lepšie stimulujú svojich väzenských partnerov…”

pixabay.com

#7 “Tak ja mám tie príhody rovno dve. Prvá – raz som sa dostal k jednej lekárskej správe, ktorá pojednávala o zákroku, kde museli jednému z väzňov z konečníka vybrať dve fľaše arašidového masla. Druhá – raz, keď som mal službu, sa jeden väzeň pokúsil nechtami si rozškriabať žily. Bol to samozrejme neúspešný pokus o samovraždu.” 

Pozri aj: Toto je 10 najzvláštnejších väzníc, o akých ste kedy počuli. Z niektorých ide hrôza, iné sú luxusnejšie, než väčšina hotelov

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov