Objatia od muža, ktorého milujete, sú vždy jedinečné…

Objatie. Také jednoduché, no veľakrát také zanedbávané gesto. Každá žena pritom vie, aké neopísateľné pocity prežíva pritom, keď si ju do náručia vezme jej milovaný partner. Cíti pocit bezpečia, radosti a neohraničenej lásky. Ako však vieme, ženy sú bytosti komplikované a aj objatia rozlišujú na isté “druhy”. Konkrétne na týchto 12, ktoré od svojho partnera túži dostať každá jedna.

Objatie “Drž ma pevne”

Možno cíti, že jej rebrá praskajú, no aj tak chce, aby ste ju stisli ešte pevnejšie. Jednoducho vás potrebuje cítiť pri sebe.

Objatie “Chýbala si mi”

Je to presne ten typ objatia, ktorý svojej partnerke venujete po dlhšom dolúčení. Samozrejme, “dlhšie odlúčenie” si definuje každý vzťah inak, pre niekoho je to to mesačná dovolenka, pre niekoho iného jedno doobedie.

Objatie “Nenechaj ma odísť”

Áno, ženy sú naozaj komplikované. Aj keď sa s vami vaša partnerka háda a možno vám vykričí, že vás už nikdy nechce vidieť, možno to jediné, čo práve chce, je tento typ objatia. Objatie, ktoré už ukončilo nespočetné množstvo hádok.

Objatie “Všetko bude dobré”

Ak sa vám so slzami v očiach posťažuje – či už na svoju zákernú kolegyňu, alebo na rodinné problémy, pravdepodobne od vás nechce siahodlhý monológ hovoriaci o tom, ako by ste danú situáciu riešili vy. Jediné, čo chce, je tento typ pevného objatia.

unsplash.com

Objatie “Je tu veľa ľudí, no aj tak si moja”

Keď sme v spoločnosti viacerých ľudí, väčšina párov vie, že intímnejšie prejavy svojej lásky by si mala nechať pre chvíle súkromia. Každú ženu však poteší také to milé, letmé objatie, ktorým jej dáte najavo úplne všetko.

Šialené objatie

Bez ohľadu na to, do ktorej vekovej kategórie patríte, každú žena šialene túži po objatí, kedy si ju zodvihnete, pobozkáte ju a “zatočíte” ňou vo vzduchu. Áno, je to presne to objatie, ktoré vyzerá ako vystrihnuté z romantických filmov.

 Nečakané objatie

Vedzte, že ten pocit, kedy bude napríklad pripravovať večeru alebo len tak niekde stáť, vy k nej nenápadne podídete, zozadu ju nečakane objímete a priviniete si ju k sebe, je na nezaplatenie.

Objatie “pred tým”

Áno, my vieme, že nemusíme ďalej vysvetľovať, pred “čím”. V každom prípade, aj toto objatie je veľmi dôležité a dokážete ním navodiť tú správnu atmosféru.

pexels.com

Objatie “po tom”

Je minimálne rovnako dôležité, ako to predošlé. A ak jej pri ňom poviete, ako veľmi ju ľúbite, nepokazíte tým naozaj nič – práve naopak.

Rozospaté objatie

Možno sú 2 hodiny nad ránom, no ak sa k nej priviniete a vezmete si ju do svojho náručia, aj keď spí, bude vedieť, že ste to vy a v tom momente by tento okamih nevymenila za nič na svete.

Uzimené objatie

Pravdepodobne vám povie, že jej nie je zima, aj keď budete vidieť, ako jej “drkocú” zuby. To najlepšie, čo vtedy môžete urobiť, je pevne ju zovrieť a zohriať ju. Tomu pocitu sa totiž nevyrovná ani vaša požičaná bunda či mikina.

Objatia lenivého rána

Jedny z najkrajších sú tie dni, kedy vstanete a viete, že v daný deň vás nečakajú žiadne povinnosti. Ak máte v pláne stráviť celé doobedie v posteli, venujte si zopár tých “lenivých” objatí, ktoré nemajú páru.

Pozri aj: Nájdi si muža, pri ktorom sa budeš cítiť výnimočná, nie zbytočná

sarcasm
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov