Zaujímalo by vás, po čom muži túžia?

Podľa mužov je to vraj jednoduché. Aby z vás chlap išiel do kolien, nemusíte vyzerať ako modelka. Všetko to je o postoji. Muži majú radi tajomstvá, potrebujú ženy preskúmať, tak preto, ak chcete zaujať, neservírujte sa mu na zlatom podnose…

Článok pokračuje pod videom ↓

Venujte mu dostatok pozornosti, no nepreháňajte to. Vážte si samú seba, ale nehrajte sa na zlomenú obeť, ktorú treba zachrániť od všetkých životných sklamaní.


Nevychudnite až na smrť. Nepotrebujete mať predsa predpubertálnu postavu. Máte čím zaujať. Dôležité je, aby z vás žiarila spokojnosť.


Ak mu dáte, čo chce, nebude mať chuť vás viac dobýjať. Preto sa s ním trošku pohrajte.


Je super, že ste ambiciózna a dokáže si zarobiť sama na seba, ale dajte si pozor, aby sa nedozvedel, že zarábate viac, než on. Vaša kariéra je dôležitá, no dajte mu najavo, že sa zaujímate aj o jeho prácu.


Nekritizujte futbal, hokej či proteínové nápoje. Ak to nedokážete, nesťažujte, že ste stále sama.


Užívajte si sex. Najmä dovtedy, kým neprídu deti. Potom to už bude trochu komplikované.

pixabay.com

Ukážte, že máte chuť do jedla. Nemusíte sa prejedať, ale ak si niekedy vyjdete na obed, užite si ho. Mužovi tak dáte najavo, že si viete užívať aj iné veci…


Majte svoj názor, no nesnažte sa ho prekričať. Niektorí muži len ťažko znášajú, ak je žena múdrejšia či vzdelanejšia. Viete, čo vraveli naše staré mamy? Muž je hlava rodiny, no žena je krkom, ktorý touto hlavou hýbe.


Hrajte sa s ním. Nebojte sa ho trocha zneistiť. Nemusí si byť istý tým, že s ním ostanete až do smrti.


Ak deti nie sú súčasťou vášho životného plánu, nič sa nedeje. Len je dôležité, aby ste to tak cítili obaja.


Chce vás naučiť, ako sa opravuje motorka? Tak smelo do toho! Len sa ho pritom nesnažte poúčať.


Buďte prirodzená a nepreháňajte to s líčením. Stačí trošku mejkapu a to je všetko. Nemusíte predsa vyzerať ako umelohmotná bábika.


Zaujímajte sa o jeho život, no neklaďte mu príliš veľa otázok. Nebuďte rigidná, majte otvorenú myseľ a naučte sa komunikovať. Vyjadrujte sa ako dáma a nie ako posledný kočiš.


Smejte sa na jeho vtipoch. Aj na tých, ktoré mu vôbec nevyšli. Je tiež fajn, ak si dokážete spraviť srandu aj sama zo seba, avšak nepreháňajte to s vlastnou kritikou. Máte predsa svoju hodnotu, však?

pixabay.com

Nechajte si niektoré tajomstvá pre seba. Buďte trpezlivá a otvárajte sa mu po kúskoch. Prílišná otvorenosť na začiatku by ho mohla poriadne vystrašiť.


Noste čokoľvek, na čo máte chuť. Ale nie pred jeho priateľmi.


Buďte ženou aj do koča aj do voza. Také majú muži najradšej. Ale čo je zo všetkého najdôležitejšie? Buďte samy sebou. A nerobte niečo, čo vám je vyslovene proti srsti!

Pozri aj: 3 hlavné dôvody, prečo sa moderné vzťahy tak často rozpadávajú

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov