Nie všetci muži vám povedia na rovinu, že sa im páčite. Niektorí k vám radšej budú vysielať tajné signály, dúfajúc, že si ich predsa len všimnete.

Dnešná doba sa snaží z mužov spraviť alfasamcov, ktorí bez problémov očaria akúkoľvek ženu a znesú jej modré z neba, pričom po ceste z nebies zachránia civilizáciu pred útokom z vesmíru. Avšak, chvalabohu, nežijeme v dobe superhrdinov. Muži sú bytosťami z mäsa a kostí, a práve preto ich milujeme. Nie všetci dostali do vienka prebytok sebadôvery. Niektorí sa boja odhaliť svoje sympatie, pretože majú strach zo sklamania. Preto musí byť žena veľmi pozorná, aby zachytila tajné signály, ktoré k nej muž vysiela.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak však chcete vedieť, na čom ste, skúste si všímať týchto 11 znakov, ktoré sú dôkazom toho, že mužovi sa naozaj páčite. Len sa vám to hanbí povedať.

#1 Vyhľadáva príležitosť, aby mohol byť vo vašej blízkosti

Photo by Marcus Wallis on Unsplash

Pôjde s vami aj na kraj sveta. „Náhodou“ sa ocitne aj na romantickej komédii, na ktorú ste sa vybrali s priateľkami. Dôvod je jasný. Páčite sa mu a preto chce byť pri vás čo najčastejšie.

#2 Spoznáte ho po reči

Vo vašej prítomnosti môže hovoriť o niečo hlasnejšie. To je tiež spôsob, ktorým vás chce zaujať.

#3 Poriadne znervóznie

Photo by Antonio DiCaterina on Unsplash

Niektoré extrémne hanblivé typy môžu očervenieť od hlavy až po päty. Dosť časté býva aj potenie rúk či uprený pohľad do zeme. Môžete sa nad tým len pousmiať. Máte totižto pred sebou zamilovaného chlapa.

#4 Tajné pohľady

Ak sa už odváži odlepiť zrak od topánok, rýchlo sa na vás pozrie. Ale len letmo. Ak sú však vaše sympatie vzájomné, ľahko sa stane, že sa vám vaše tajné pohľady akosi pričasto stretnú.

#5 Letmo sa vás dotkne

Evan kirby on Unsplash

Ide okolo vás a „náhodou“ sa dotkne vašich pliec či vlasov. Našťastie, tieto letmé dotyky v sebe neukrývajú žiaden sexuálny podtón. Ide len o tú vzájomnú blízkosť, ktorá ho k vám priťahuje ako magnet. Vedzte však, že žiaden z týchto dotykov nie je náhodný. Dotýka sa vás preto, lebo to naozaj chce.

#6 Úplne stratí niť

Inokedy výrečný jedinec sa vo vašej prítomnosti môže zmeniť na hanblivého školáka, ktorý má výrazný problém so slovnou zásobou. Môže koktať, nenachádzať vhodné slová či trepať úplné nezmysly. Nemôže však za to rečová vada, ale zamilovanosť.

#7 Kopíruje vaše pohyby

Photo by Alexis Brown on Unsplash

Jazyk tela často prezradí oveľa viac, než slová. Ak muž začne podvedome kopírovať vaše pohyby, máte vyhrané. Je to jednoznačný dôkaz toho, že ste si získali všetky jeho sympatie. Aby sa vám priblížil, zrkadlí vás.

#8 Stíchne

Ak ste v partii iných ľudí a je tam aj on, ľahko sa môže stať, že zrazu stíchne. Vy ste tým dôvodom ticha. Nevie, čo povedať, alebo si len vychutnáva pohľad na vás. A vtedy sa mu skutočne nechce komunikovať.

#9 Je až príliš priateľský

Photo by PHUOC LE on Unsplash

A preto sa vám bude snažiť splniť každé želanie. Môžete si byť stopercentne istá, že bude vedieť, akú kávu máte najradšej. Často vám bude dávať drobné darčeky či pomáhať s náročným projektom. Aj to je znak zamilovaného muža.

#10 Rád s vami komunikuje cez internet

Ak je muž skutočne plachý, skôr sa vám otvorí online cestou. Neraz vám napíše bez príčiny. Je zvedavý, ako sa máte a skutočne ho zaujíma vaša odpoveď. Na úplné otvorenie sa mu však musíte nechať trošku času.

#11 Žiarli na iných

Photo by Alexandre Croussette on Unsplash

Je to prirodzené. Chce, aby sa stal pre vás tým hlavným, s kým budete tráviť čas. Preto ostatných mužov berie ako konkurentov.

Pozri aj: Neopätovaná láska: Prečo tak veľmi bolí a 8 krokov, ktoré musíte spraviť čím skôr, aby ste sa zachránili

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov