Väčšina ľudí si myslí, že svadba je začiatkom niečoho krásneho. Tieto príbehy z reálneho života sú žiaľ výnimkami, ktoré toto pravidlo potvrdzujú.

Pekná a nezabudnuteľná svadba si vyžaduje veľa, naozaj veľmi veľa plánovania a dôslednosti. Aj keď však váš svadobný deň vyjde presne podľa vašich predstáv, nie je to zárukou toho, že rovnako krásny bude aj nasledujúci deň. Toto sú priznania 8 ľudí, ktorých “deň po” bol naozaj… nevšedný. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Oľutovanie

“Deň po našej svadbe som si uvedomila, že som urobila obrovskú chybu. Veď ja ho predsa nemilujem… Predstava, že s ním teraz musím byť po zvyšok svojho života, ma priviedla do depresie. Jej skutočný dôvod som samozrejme nikdy nikomu neprezradila.”

#2 Nájdenie strateného

“Oženil som sa. Presne deň po našej svadbe mi do života úplne nečakane opäť vstúpilo dievča, ktoré som predtým 12 rokov miloval… Svoj život som v tej chvíli znenávidel.”

foto: pexels.com

#3 Experiment

“Dvaja moji priatelia sa vzali. Nevesta bola naozaj zaľúbená, no ženích sa jej deň po svadbe priznal, že ju nemiluje a ani ju nikdy nemiloval. Okamžite sa rozviedli.”

#4 Krutá stávka

“Deň po svadbe mojej najlepšej kamarátky sa jej už jej manžel priznal, že z jeho strany nešlo o nič iné, než o stávku. Deň nato sme si ho s mojimi kamarátmi odchytili a vymlátili sme z neho dušu. Možno to znie kruto, no zaslúžil si to.”

#5 Lúpež

“Moja manželka bola deň po našej svadbe zatknutá za lúpež…”

#6 Ex

“Deň po našej svadbe som neodolala a pobozkala som svojho ex-priateľa. V tej chvíli som si uvedomila, že celá svadba bola jednou obrovskou chybou…”

foto: pexels.com

#7 Zrada

“Moja manželka ma opustila hneď v prvý deň po našej svadbe. Myslím, že svoje ÁNO povedala len preto, aby sa nestrápnila na obrade…”

#8 Priznanie

“Keď sme odišli na našu svadobnú cestu, môj muž sa opil a prezradil mi, že nikdy si ma nechcel vziať. Odvtedy ma presviedča, že to nikdy nepovedal…”

Pozri aj: 3 hlavné dôvody, prečo sa moderné vzťahy tak často rozpadávajú

whisper, mirror, indy100
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov