Foto: pexels.com

Považujete sa za “bordelára”?

Niekedy je možno ťažké rozoznať, kedy ide ešte o “kreatívny chaos” a kedy už o bordel, no ak máte na určitom mieste v byte či v dome neporiadok neustále, náhoda to nebude. Zrejme vás to prekvapí, no prezrádza to o vás oveľa viac, než by ste si mysleli. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Brightside priniesol naozaj zaujímavé zistenia. 

#1 Chodba

Neporiadok na chodbe naznačuje často strach z komunikáce. Ak máte na chodbe veľa tašiek či dáždnikov, môže to znamenať, že sa bránite stretávaniu a spoznávaniu nových ľudí a vo veľkej spoločnosti sa cítite nekomfortne. Neporiadok na chodbe však môže naznačovať aj veľkú únavu a nevyhnutnosť oddychu. 

#2 Kuchyňa

Neporiadok v kuchynskom dreze či v kuchyni vo všeobecnosti môže poukazovať na depresiu či na úzkosť. Pri nich totiž človek nie je schopný vykonávať ani najbežnejšie úkony, akými sú umývanie riadu či sprchovanie sa. Môže to však znamenať aj to, že majiteľovi bytu len chýba pevná vôľa a keď si má vybrať medzi tým, čo musí a medzi tým, čo chce, vyberie si to druhé. 

pixabay.com

#3 Skrine

Máte v skriniach haldy “skrytého” neporiadku, no navonok váš byt vyzerá dokonale upratane? Môže to znamenať, že ste perfekcionista a máte nerealistické očakávania. Keď sa ukáže, že od reality sú dosť vzdialené, vytáča vás to. 

#4 Pracovný stôl

Neporiadok na pracovnom stole môže znamenať 2 veci. Buď ste mimoriadne kreatívnym človekom, alebo radi prokrastinujete (kombinácia oboch sa, samozrejme, nevylučuje). Pravdepodobne budete veľmi opatrný, no môžete tiež trpieť úzkosťou alebo túžbou všetko a každého ovládať. 

#5 Posteľ

Vyzerá vaša posteľ ako jeden z najväčších odkladacích priestorov vo vašom byte? Ak na nej nachádzate oblečenie, elektroniku, kozmetiku, knihy i zvyšky jedla, znamená to, že vo svojom súkromnom živote pravdepodobne riešite nejaké závažné problémy, alebo že ste veľmi osamelý a túžite po vzťahu. Bordelom na posteli vlastne len zapĺňate prázdne miesto, ktoré by mohlo patriť niekomu inému. 

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov