Foto: Unsplash/Annette Sousa

Robíte tieto veci svojmu partnerovi tiež?

Zoznamov vlastností, ktoré muži milujú na ženách a naopak je nespočetné množstvo. Keď sa muž zamiluje do ženy, začne si všímať veci, ktoré doposiaľ nevidel. Portál Your Tango zostavil krátky zoznam záležitostí, ktoré na vás, milé ženy, muži milujú.

Článok pokračuje pod videom ↓

Miluje, keď vás dokáže rozosmiať

Muž miluje, keď vidí, že sa žena v jeho živote usmieva, smeje a dobre sa baví. Ešte viac však miluje, že je zdrojom tohto úsmevu.

Foto: Unsplash/Scott Broome

Miluje pohľad do vašich očí

Hlboké pohľady do očí niekoho cudzieho môžu byť občas poriadne trápne. To však v žiadnom prípade neplatí vo vzťahu. Keď sa vám muž, ktorý vás miluje, pozrie do očí, akákoľvek trápnosť sa rozplynie a nahradí ho vzrušenie. Je nahradená nádejou. Je nahradená láskou – láskou, ktorá môže rásť iba medzi dvoma ľuďmi, ktorí otvárajú okná do svojej duše.

Milujú fyzický kontakt

V tomto prípade to však nemyslíme v sexuálnom zmysle. Myslíme na malé spôsoby, ktorými svojmu partnerovi prejavujete svoju lásku. Muži milujú objatia, bozky na líce a rôzne iné dotyky. Dovolíme si tvrdiť, že v dnešnej dobe ide o úprimnejší prejav lásky ako je sex, pretože ten môže nastať, ak sú si dvaja ľudia príťažliví. Iné fyzické gesta sú však veci, ktoré robíme iba s ľuďmi, na ktorých nám skutočne záleží.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

Milujú, že im stále poradíte

Väčšina mužov vie, že ak si k vám pôjde po nejakú radu, určite ho nesklamete. Vy si vďaka tomu môžete uvedomiť, že sa na vás obracia, ak si niečím nie je istý a verí, že mu pomôžete. Ak muž vo vašom živote nepýta iba váš názor, ale skutočne si ho vezme k srdcu a zohľadní ho pri svojich rozhodnutiach, berte to ako významné znamenie.

Milujú, keď sa na nich pozeráte

Muži, rovnako ako ktokoľvek iný, túžia po pocite, že sú hľadaní. Ak vás teda prichytia, že sa na nich pozeráte, svoj pohľad nemusíte odvrátiť. Len sa na nich usmejte. Uvidíte, že úsmev na tvári sa objaví aj im.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov