Foto: Photo by Ruvim from Pexels

Modrý Mesiac, spln a Halloween. Zvláštna kombinácia, čo poviete?

Október bol zvláštny kvôli viacerým veciam, a jednou z nich je aj to, že spln sa v ňom udial/udeje až dvakrát. Prvýkrát to bolo v jeho prvý deň – 1. októbra, a druhýkrát to bude v jeho posledný deň, 31. októbra. Nepôjde však len tak o hocijaký spln, ale o Modrý mesiac, čo sa udeje raz za 19 rokov. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento spln teda vplýva mimoriadne silno na všetky znamenia, no na niektoré ešte o to viac. Na ktoré, to popísal portál Bustle. 

#1 Býk

Astrologička Lisa Stardust pre portál Bustle hovorí: “Býci, reštartujete sa a oživíte svoje vnútorné emócie”. Dodáva tiež, že ak sa práve liečite z nejakej udalosti, nemali by ste to príliš zbytočne dramatizovať. Počas splnu sa môžete cítiť nesynchronizovane, kvôli čomu budete nesvoji, ale berte to ako príležitosť na rast. Nevyhýbajte sa preto veciam, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako hrozby – môžu to byť len vaše skúšky. 

#2 Lev

Tento spln veľmi ovplyvňuje vašu kariéru. Mohli by sa vám tak objaviť príležitosti na vylepšenie vášho profesionálneho imidžu, alebo na nejaké zmeny kariérnej cesty. Astrologička Lisa Stardust preto radí, aby ste sa v tomto smere otvorili novým možnostiam. Dokončite všetko, čo dokončiť mate, no neprehliadajte ani šancu na niečo nové. Pri splne nikdy neviete, za ktorým rohom na vás čaká nejaká nová príležitosť. 

Photo by SevenStorm JUHASZIMRUS from Pexels

#3 Škorpión

Počas tohto splnu by ste mali stlačiť tlačítko “Pauza”, a posvietiť sa na vaše ľúbostné vzťahy. Astrologička hovorí, že práve počas splnu budete mať jedinečnú schopnosť uvidieť, čo vo vašom vzťahu vzťahu nefunguje. Nenechajte sa tým však znechutiť, práve naopak – vezmite to ako vzácnu radu, a zapracujte na tom. Vďaka tomu si môžete vytvoriť vzťah, v ktorom bude ešte viac lásky a autenticity. 

#4 Vodnár

Vodnári, spln vás podnecuje k tomu, aby ste vystúpili zo svojej komfortnej zóny, a popremýšľali o sebe ako o skladačke z dielikov, ktorá sa utvárala po celý život, a dnes tvorí jeden úžasný celok. Pamätajte si však, že skladačka ešte nie je úplná. Ako hovorí aj astrologička: “Práve teraz sa vyvíjate. Zbavte sa strachu a spravte počas splnu veci, ktoré vás posunú k vašej transformácii.” Nenechajte sa brzdiť svojou minulosťou a rôznymi drámami – otvorte svoje srdce novým možnostiam.

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov