Foto: Photo by Letícia Lua from Pexels

Závisť je jednou z najnegatívnejších emócií.

Určite každý z nás má vo svojom okolí minimálne jedného takého človeka, ktorý vám je schopný závidieť ešte aj choroby či ťažkosti. Niektorí ľudia to jednoducho, žiaľ, majú v povahe. Portál Fabiosa prezradil, pre ktoré 3 znamenia je to typické najviac. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Nájdete v nich aj to svoje? 

#3 Škorpión

Pocity ako žiarlivosť či závisť sú pre ľudí narodených v tomto znamení typické. Veľakrát však pramenia aj z ich neschopnosti dôverovať ľuďom. Škorpióni majú navyše tú nevýhodu, že svoje pocity nedokážu vôbec skrývať, takže keď niekomu závidia, danej osobe je to absolútne jasné. Aj to je dôvodom toho, prečo nemajú veľa priateľov. 

Foto: Photo by Polina Zimmerman from Pexels

#2 Panna

Aj Panny sú veľmi žiarlivé, a majú tendenciu žiarliť na každého, kto ich v niečom (v čomkoľvek) prekoná. S úspechmi druhých ľudí sa vysporiadavajú len veľmi ťažko, a majú neutíchajúcu potrebu každého a vo všetkom prekonať. Nikdy však nepriznajú (nielen pred druhými, ale dokonca ani pred sebou), že hnacím motorom ich úspechov je práve závisť. 

#1 Blíženci

Ľudia narodení v tomto znamení sú zvyčajne neúprimní a povrchní. Blíženci sa tak často upnú na to, čo majú druhí – miesto toho, aby sa radovali zo svojich vlastných úspechov. Stále sa im jednoducho zdá, že “susedov trávnik je zelenší”, a spokojní budú iba vtedy, keď druhých predbehnú. 

fabiosa
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov