Foto: Photo by Simon Migaj from Pexels

Nie každý túži po vzťahu…

Mnoho ľudí si myslí, že človek môže byť šťastný iba vtedy, ak je v nejakom vzťahu. Nepripúšťajú si, že šťastie sa dá nájsť aj inak a inde a nedokážu pochopiť, že niekto, kto je single, môže byť so svojím životom maximálne spokojný. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak ste s týmto svojím statusom stotožnení, určíte vám bude dôverne známych týchto 9 vecí, ktoré spísal portál Thought Catalog. Aj vy ich totiž robíte preto, že ste úplne OK s tým, že ste single – aj keď tomu ľudia vôbec nerozumejú. 

#1 Nerobí vám absolútne žiaden problém ísť osamote na obed, na večeru, do kina, do divadla, na nákupy či na koncert – práve naopak – užívate si to. 

#2 Radšej budete sami, než v zlej spoločnosti. Randeniu sa preto viac-menej vyhýbate – vaše štandardy sú totiž poriadne vysoké a nemienite z nich upustiť len kvôli tomu, že ste single. 

#3 Samozrejme to ale neznamená, že chcete ostať sami do konca života. To, že aktuálne všetko robíte sami neznamená, že sa z vás stal úplný samotár alebo introvert. Znamená to len to, že pokiaľ sa nenájde ten pravý/tá pravá, vystačíte si bez problémov aj sami.

Photo by Simon Migaj from Pexels

#4 Samostatnosť je vašou silnou stránkou. Nikdy nebudete s niekým preto, že musíte, ale preto, že chcete. 

#5 Nemáte problém zájsť si von s nejakým párom. Všetci totiž vedia, že so svojím stavom ste úplne OK a nebudete sa teda cítiť ako “tretie koleso na voze”. 

#6 Nebojíte sa nahlas povedať, že radšej budete sami ešte poriadne dlho, než by ste mali skončiť s niekým, pri kom by ste si opäť želali byť radšej single. 

#7 Ľudia si niekedy berú vaše odmietnutia osobne. Veľakrát vás niekam pozvú, len aby ste neboli sami, no pritom si neuvedomujú, že večer oveľa radšej strávite na svojom gauči v spoločnosti Netflixu a poháru dobrého vína. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov