Od zvyšku sveta sa jednoducho ničím líšia.

Nie sú tými, ktorí by kričali najhlasnejšie, no väčšinou sú rozhodne tými, ktorí majú najväčšiu a najpestrejšiu myseľ. Možno toho v spoločnosti veľa nenahovoria, ale keď vás vpustia do svojho súkromia, uvidíte, akí sú jedineční. Tichí ľudia.

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je 6 unikátnych vlastností, ktorými sa vyznačujú.

#1 Sú nesmierne lojálni

Tichí ľudia si v dnešnom svete nesmierne vážia “komodity”, ktorými sú dôvera a vernosť. Práve preto sú to tí najlojálnejší ľudia, akých môžete spoznať. Môžete im na 100% dôverovať, pretože vašu dôveru nikdy nesklamú. Lojalita je pre nich totiž ich kľúčovou hodnotou.

#2 Radi skúšajú nové veci

Nie, naozaj nesedia celé dni doma pri čaji či káve a pri knihe. Milujú objavovať nové vecí a sú “závislí” na nových zážitkoch. Milujú cestovanie a väčšinou aj čokoľvek, čo sa týka umenia. Najradšej by vyskúšali všetko – maľovanie, ručnú výrobu nejakých predmetov či hoci aj sochárstvo. Vedia, že to, na čom v živote najviac záleží, sú práve zážitky.

pexels.com

#3 Sú mierni, ale sebavedomí

Ak sú ticho, nie je to preto, že by sa hanbili, ale preto, že danej spoločnosti práve nemajú čo povedať. Ak si niekto myslí, že im chýba sebavedomie, mýli sa. Tichým ľuďom zdravé sebavedomie nechýba, no nemajú potrebu ukazovať ho lacným či vulgárnym spôsobom. Sú totižto veľmi miernymi a pokojnými ľuďmi.

#4 Milujú samotu

Nerobí im problém ostať osamote a “zaplávať” si vo víre svojich vlastných myšlienok. Práve naopak, milujú to. Samota je zdrojom ich inšpirácie, kreativity i produktivity.

pexels.com

#5 Vedia, že najcennejšou komoditou je čas

Nestrácajú ho vecami, ktorým neprikladajú žiaden význam. Nerobia to, čo od nich spoločnosť očakáva, ale to, čo chcú. Možno aj to je jeden z dôvodov, prečo jej vo väčšine prípadov nemajú čo povedať…

#6 Svoje súkromie si veľmi strážia

Niekto by asi povedal, že až úzkostlivo. Možno. Nevidia na tom však vôbec nič zlé. Veľmi prísne oddeľujú svoj spoločenský či pracovný život od toho súkromného. Potrebujú totiž, aby neboli v tom “svojom svete” nikým a ničím rušení.

pexels.com

Pozri aj: Ľudia nevedia, že týchto 7 vecí robíte, pretože nadovšetko milujete hlboké premýšľanie

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov