Foto: pexels.com

Zistíte, prečo vám dovtedy žiaden vzťah nevyšiel.

Sklamali ste sa v láske a trápite sa (okrem iného) aj myšlienkou, že už nikdy nedokážete byť s nikým iným? Bude to síce veľmi náročné, ale hoďte ju za hlavu. Pretože keby to bol ten pravý/tá pravá, teraz by bolo všetko inak. Tá pravá láska na vás ešte len čaká. A keď príde, pochopíte, prečo žiadna iná pred ňou nevyšla. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Jedného dňa stretnete niekoho, komu nepôjde len o to, aby vás dostal do postele. Stretnete nikoho, kto sa bude červenať aj vtedy, keď vás uvidí aj v oblečení, nie bez neho. Stretnete niekoho, kto do vášho života príde úplne nečakane, no na rozdiel od všetkých ostatných v ňom už aj zostane. Neodíde.

Jedného dňa stretnete niekoho, kto vás kedykoľvek a kdekoľvek chytí za ruku, len tak. Jeho tvár sa rozžiari zakaždým, keď vás uvidí, a to aj keď sa budete vídať každý jeden deň. Bude vás počúvať, keď mu budete hovoriť o svojej rodine, o svojich priateľoch či o svojich predošlých vzťahoch. A keď mu budete hovoriť o svojich najťažších obdobiach, pevne si vás vezme do náručia a vy budete mať pocit, že je to to najbezpečnejšie miesto na celom svete.

Jedného dňa stretnete niekoho, kto vám bez ostychu povie o všetkých prekážkach a bojoch, ktoré musel prekonať. Podelí sa s vami o svoje starosti, strachy i obavy. A keď sa mu pritom začne triasť hlas, pevne ho vezmete do svojho náručia a on bude mať pocit, že je to to najbezpečnejšie miesto na celom svete.

Photo by Edward Eyer from Pexels

Jedného dňa stretnete niekoho, vďaka komu uvidíte svet v úplne inom svetle. Bude svetlejší. Žiarivejší. Krajší. Svet bude jednoducho lepší, pretože lepším ho bude robiť práve jeho prítomnosť. 

Jedného dňa stretnete niekoho, koho bozky vám neraz do očí vtlačia slzy šťastia. V koho objatí budete mať zimomriavky. Niekoho, pri kom pocítite to, čo ste doteraz necítili ešte pri nikom. Niekoho, kto vás bude milovať tak veľmi, že na všetky vaše vzťahy sa zrazu budete pozerať ako na niečo neúplne. Pretože až pri ňom pochopíte, prečo žiaden vzťah pred ním nefungoval. 

Jedného dňa vám všetky tie rozchody a trápenia dajú zmysel. Pochopíte, že museli prísť, aby vás pripravili na skutočnú lásku vášho života. Tie vzťahy nefungovali, pretože neboli s ňou/s ním.

S osobou, ktorá už neodíde. Pretože s vami bude navždy. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov