I keď prvé rande môže byť poriadny zaberák pre naše nervy, môžeme sa z neho dozvedieť oveľa viac, než by sme čakali.

Ak sa chystáte na prvé rande, nezaobíde sa to bez stresu. Máte tam ísť alebo bude pre vás lepšie zrušiť ho na poslednú chvíľu? Čo si máte obliecť? A ako sa máte tváriť? Hlavne čo najprirodzenejšie, však? I keď to je niekedy tá najťažšia vec na svete. No prvé rande má v sebe skutočnú silu. Už na ňom sa dá totiž zistiť, či má muž vôbec záujem o seriózny vzťah.

Článok pokračuje pod videom ↓

Niektorí muži sa budú stretávať so ženami, budú ich aj svojím spôsobom milovať, no každá bunka ich tela bude kričať, že vážneho vzťahu sa boja ako čert svätenej vody. Muž, ktorý je pripravený na skutočne vážny vzťah, sa však bude správať úplne inak. Bude priamy. Vie, že čas uteká pomedzi prsty, a preto bude hrať s otvorenými kartami. Už na prvom rande vám dá najavo tieto tri veci:

#1 Má o vážny vzťah skutočný záujem

Photo by Joshua Ness on Unsplash

Povie vám, že sa chce konečne usadiť, prípadne mať ženu i rodinu. Bude vám rozprávať o svojich dlhodobých plánoch, ktoré sa však nebudú z prevažnej časti skladať z nekonečných opijášov s jeho kamarátmi. To už má chvalabohu dávno za sebou.

#2 Pýta sa na zmysluplné veci

Nielen na to, akú príchuť zmrzliny máte najradšej. Ide do hĺbky. Zaujíma ho vaše detstvo, najšťastnejšie spomienky i nepríjemné chvíľky trapasov. Chce si o vás vytvoriť komplexný obraz. Preto sa pýta, no zároveň to dokáže tak prirodzene, že nemáte pocit, že ste sa ocitli vo vyšetrovacej cele.

#3 Zaujíma ho, čo od vzťahu očakávate

Photo by Jack Finnigan on Unsplash

Pretože čo najskôr potrebuje zistiť, či s vami nebude strácať čas. Ak vy nemáte záujem o seriózny vzťah v horizonte jednej dekády, má právo to vedieť. Inak sa môže stať, že na vás bude čakať zbytočne. Je dôležité, aby ste mali aspoň približne podobné vízie o spoločnej budúcnosti. Ak sú diametrálne odlišné, váš vzťah môže mať neskôr vážne problémy. Vtedy je však lepšie vrátiť sa z kratšej cesty, i keby ste mali ísť z prvého rande domov každý sám.

Pozri aj: Freckling: Nový letný trend v randení, ktorý na vlastnej koži možno zažijete aj vy

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov