Omyl. Nejde mu o vás. Chce si len užiť. Tieto veci robí len muž, ktorému naozaj ide len o sexuálny pôžitok.

Niektoré zamilované ženy veria, že vzťah založený na sexe môže prerásť do lásky. Stáva sa to však len zriedkakedy. Najmä milenky ženatých mužov si naozaj vytrpia svoje. Snažia sa partnera udržať hocijakým spôsobom, prosia ho o lásku, no pravda je krutá. Naozaj mu ide len o sex.

Zozbierali sme pre vás 7 situácií, ktoré bohužiaľ dôverne pozná každá žena, ktorá má milenca a nie partnera. Z niektorých z nich vám ostane smutno pri srdci. Každá žena túži byť milovaná, aj tá, na ktorú neraz všetci ukazujú prstom. Žijú len v noci. Cez deň len dúfajú, že ich „ten vyvolený“ zahrnie pozornosťou a rešpektom. To sa však nikdy nestane.

Stretávanie sa len za účelom sexu

Photo by Stas Svechnikov on Unsplash

Jemu ide len o jedno a vy sa tvárite, že vám tiež. Staráte sa o seba, snažíte sa vyzerať čo najlepšie, no len sebe priznáte, že nie vždy máte chuť na sex. Niekedy by ste sa len tak k nemu pritúlili a pozerali pred seba, no to vôbec neprichádza do úvahy. Máte vzťah založený len na sexe a to je bohužiaľ základné pravidlo, ktoré nesmiete porušiť.

Ako sova

Stretávate sa len cez noc. Príde, zaparkuje tak, aby nevzbudil pozornosť susedov. Po sexe sa vyparí ako gáfor a stavia na imidž superzaneprázdneného muža. Pravdepodobne má doma manželku a dieťa. A vy možno o tom ani neviete.

Vždy v súkromí

Photo by Kristina Flour on Unsplash

Aj keď fungujete v „nočnom režime,“ nedočkáte sa s ním bláznivých večierkov či návštevy divadla. Všetko sa odohráva bez svedkov. Odíde pravdepodobne skôr, než vyjdete z kúpeľne.

Len žiadne otázky, prosím

O súkromí sa nehovorí. Nikdy neprezradí, aké jedlo má rád a akú má traumu z detstva. Pri akejkoľvek otázke sa mu zježia chlpy a neraz vás potrestá nevšímavosťou. Neozve sa týždeň, dva, tri. Až keď budete „dobrá“, vráti sa späť.

Píšete si iba o sexe

Photo by Becca Tapert on Unsplash

Využíva akékoľvek virtuálne komunikačné prostriedky na to, aby vás nažhavil. Posiela vám správy so sexuálnym podtextom, ale keď mu napíšete, že ležíte doma s chrípkou v posteli, určite vám neodpíše. Ide mu len o jedno. S vašou dušou to však nemá nič spoločné.

Žiadne maznanie

Po sexe nemôžete čakať, že zaspíte v jeho náručí. Neobjíme vás bez toho, aby nemal z objatia ďalší, sexuálny benefit. Toto však z dlhodobého hľadiska nebude stačiť žiadnej žene.

Na verejnosti sa k vám neprizná

Nikdy vám na verejnosti nedá najavo, že niečo spolu máte. Žiadne vrelé pohľady, držanie sa za ruku, jednoducho nič. Nikdy vás nepredstaví rodine ani kamarátom. Je to bolestivé, trápite sa, no napriek tomu chcete pokračovať. Nakoniec vám to prinesie aj tak viacej škody ako úžitku.

Otázka na záver je jednoduchá: Stojí vám to za to?

Pozri aj: Na základe tvaru vašej tváre je možné povedať, aký je váš sexuálny život

tapoos
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov