Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Patríte medzi nich aj vy?

Ľudia narodení v týchto 4 znameniach nepatria určite medzi tých pokojných. Ich stredné meno by mohlo byť “rebel”, pretože akousi záhadou sa ocitnú vždy tam, kde je reč o nejakej pomste, vzbure, tragédii či dráme. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Nájdete medzi nimi aj to svoje? O ktoré znamenia ide, popísal portál MensXP.

Škorpión

Ľudia narodení v tomto znamení dokážu doslova zaštipnúť do živého mäsa. Ak máte vo svojom okolí nejakého Škorpióna, za žiadnych okolností ho neberte na ľahkú váhu, inak by vás mohol veľmi nepríjemne prekvapiť svojou panovačnosťou či drzosťou. Ide tiež o veľmi výbušné znamenie a keď ho nahneváte, slušnosť od neho určite nečakajte. Títo ľudia síce žijú podľa svojich vlastných podmienok a pravidiel, no zároveň sú maximálne úprimní. 

Blíženec

Ľudia narodení v tomto znamení sú od prírody veľmi manipulatívni. Na to, aby vás dostali presne tam, kam chcú, neváhajú premýšľať aj celé týždne a vypracujú dokonalú stratégiu, na ktorú by naletel každý. Keď si ale niekoho úprimne obľúbia alebo sa skutočne zamilujú, sú výnimočne schopní ukázať aj svoju pravú tvár. 

Image by Isabella Quintana from Pixabay

Lev

Pokiaľ by sme hľadali najviac drzé znamenie, s veľkou pravdepodobnosťou by sme skončili práve pri Levovi. Ak týmto ľuďom ublížite alebo sa ich nejakým spôsobom dotknete, môžete si byť na 100 % istí, že vám to vrátia aj s násobne väčšími úrokmi. Keď ich ale raz sklamete, pomstia sa vám, no viac pre nich neexistujete. 

Vodnár

O Vodnároch by ste mali vedieť to, že veľmi dobre vedia, ako na okolie hrať svoje zákerné hry. Svoje predstavenie vedia zahrať lepšie ako profesionálni herci, a keď príde čas, na ktorý čakajú, doslova otrasú zemou pod vašimi nohami. Svoju pomstu pripravujú vždy veľmi sofistikovane, no ľudí, ktorí im krivdili, túžia za každú cenu úplne zničiť. 

mensxp
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov