Photo by Елена Звягина from Pexels

Ak raz takú nájdete, nikdy sa jej napúšťajte.

Hľadať samostatnú a vernú ženu s dobre nastavenými morálnymi hodnotami a inteligenciou sa dnes môže mnohým mužom zdať ako niečo nemožné. Nič však nie je stratené, a áno, takéto ženy ešte stále existujú. Že ste jednu takú našli, zistíte podľa nasledovných znamení.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Thought Catalog.

#1 Pri dosahovaní vašich cieľov vás nebrzdí — práve naopak, ešte vás v nich za každých okolností podporuje. Je vašou najväčšou “fanúšičkou” a poradkyňou zároveň. 

#2 Nemá za potreby hrať žiadne hry a nikdy nebude robiť nič naschvál len preto, aby vo vás vyvolala žiarlivosť. Vie, že toto do zdravého vzťahu nepatrí. 

#3 Netrpí “princceznovským komplexom” — síce chce, aby ste sa k nej správali s úctou (rovnako ako ona k vám), avšak preto, že ju milujete a vážite si ju, nie preto, že je to vaša “povinnosť”, nakoľko je ženou. 

#4 Miluje čas strávený s vami, avšak zároveň má svoj “vlastný svet”, ako napríklad svoju vlastnú kariéru. Viete o ňom síce všetko, avšak je to len dôkazom jej samostatnosti. 

#5 Chcete, aby vás všade sprevádzala. Viete totiž, že vás bude skvele reprezentovať ako na rodinnom obede, tak aj na pracovnom stretnutí či na oslave s priateľmi. 

Photo by Anna Ilina from Pexels

#6 Vie, že dokonalosť neexistuje. Vidí preto svoje medzery či nedostatky a neustále na sebe pracuje. Každý jeden deň totiž chce byť ešte lepšou, ako bola včera. 

#7 Jej prezentácia na verejnosti je vynikajúca a nikde sa len tak “nestratí”. Má všeobecný rozhľad a s každým si dokáže nájsť spoločnú reč. 

#8 Reprezentatívne pôsobia aj jej sociálnej siete. Prezentuje sa ako žena na úrovni, ktorá je hrdá sama na seba, a preto na ňu môžete byť hrdý i vy ako jej partner.

#9 Dokáže absolútne otvorene hovoriť o sexe. Na rovinu povie, čo sa jej páči, čo sa jej nepáči, a bude s vami viesť otvorenú diskusiu o tom, čo by ste ešte chceli vyskúšať. 

#10 Môžete sa s ňou otvorene baviť o čomkoľvek. Dokáže s vami diskutovať bez hádok a bez toho, aby zvýšila hlas.

#11 Nikdy by si nedovolila pre nikým vás ponížiť — ani v rámci “zábavy”. Keď o vás hovorí, vždy je to len v chválach. 

#12 Vie, čo v živote chce, a ide si za tým. V jej očiach ale vidíte radosť, keď jej ponúknete, že jej radi s niečím pomôžete, alebo sa teší jednoducho “len” z vašej prítomnosti. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov