Foto: Image by Clker-Free-Vector-Images from Pixabay

Tieto príbehy, žiaľ, nie sú vymyslené.

Na portáli Ask Reddit sa toho dá nájsť naozaj veľa. Keď sa preskrolujete až prihlboko, môžete natrafiť aj na naozaj creepy diskusie, akou je napríklad aj táto. Patológovia alebo ich známi sa v nej podelili o to, aké najzvláštnejšie veci našli vo vnútri mŕtvych ľudských tiel…

Článok pokračuje pod videom ↓

Výber tých najbizarnejších priniesol portál Thought Catalog.

#1 “Raz som sa na jednej konferencii rozprával s jednou patologičkou. Rozpovedala mi príhodu o mŕtvom tele, ktoré našli niekde pri rieke. Na CT žalúdku toho mŕtveho sa im niečo nezdalo, tak telo otvorili a… našli v ňom živého hada!”

#2 “Mince. Stovky mincí. V rukách, v nohách… Mal ich jednoducho všade a zrejme si ich tam roky implantoval sám. Prečo, to dodnes nik netuší…“

#3 “Moja kamarátka robí pitvy, a v črevách jednej 21-ročnej ženy raz našli hlavy Barbie bábik a Kenov…”

#4 “Môjmu švagrovi pri pitve nenašli nejaký predmet, ale zistili, že mu niečo chýba. Mal 60 rokov, keď zomrel na infarkt. Počas pitvy sa zistilo, že mal len jednu obličku… Patológ pritom povedal, že nešlo o vrodenú chybu, ale že oblička mu bola odstránená počas života. Jediná operácia, ktorú však kedy podstúpil, bola operácia slepého čreva ešte v jeho mladosti…“

#5 “Známy, ktorý robí pitvy, mi povedal, že v tele 75-ročnej ženy raz našli 24 skrutiek. Najpodivnejšie na tom ale je, že zomrela počas sprchovania na infarkt…”

Foto: Image by Sue Rickhuss from Pixabay

#6 “Keď som bol študentom, bol som pri pitve muža, ktorý spáchal samovraždu obesením sa. Pri pitve sme zistili, že tepny vedúce k jeho srdcu mal tak veľmi upchaté, že aj ak by sa nezabil, aj tak by o niekoľko hodín alebo minút dostal smrteľný infarkt…”

#7 “Pracoval som ako asistent na patológii. Jednému mužovi sme raz našli v stehne zarastený asi 15 cm klinec. Zvláštne je, že tam bol už celé roky…”

#8 “V tenkom čreve sme raz našli uviaznutých niekoľko špáradiel na zuby. Dotyčný ich zrejme sem-tam omylom zjedol.“

#9 “Jednej staršej pani sme raz našli zavedených 5 tampónov, ktoré tam ale boli celé roky.”

#10 “Raz sme pri pitve muža, ktorý spáchal samovraždu, v jeho tele našli medený drôt, ktorý viedol cez jeho nohy a následne torzo a ruky. Bol zaliaty pod jeho kožou a vychádzal cez nebadateľných otvor v spodnej časti jeho krku. Bol to zvláštny muž, nemal žiadnu rodinu ani blízkych priateľov, takže dodnes sa nevie, čo to malo znamenať…”

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov