Autor fotky: cottonbro na Pexels

Pozorujete na sebe tieto znamenia?

Bez ohľadu na to, akým typom inteligencie disponujete, či ste dobrý v číslach, v učení sa nových jazykov, v kreativite alebo v analytickom myslení, možno vo vás drieme génius, a vy o tom ani neviete. Ako to spoznáte?

Článok pokračuje pod videom ↓

Jednotlivé znaky popísal portál I Heart Intelligence. 

#1 Vediete so sebou inteligentné debaty. Často sa prichytíte pri tom, ako o niečom vo vlastnej mysli filozofujete, či sami sebe kladiete podnetné otázky. Vedzte, že nie ste šialený, ale inteligentný. 

#2 Nad všetkým až príliš premýšľate. Nie, nemusíte byť úzkostlivý a nie ste ani “čudný”. Inteligentní ľudia jednoducho premýšľajú viac a majú veľa otázok, na ktoré chcú dostať relevantné odpovede. 

#3 Milujete čítanie. Ak by ste mali vymenovať svoje najobľúbenejšie aktivity, pri ktorých si dokážete oddýchnuť a nachádzate pri nich pokoj, čítanie by medzi nimi určite nechýbalo. 

#4 Radi objavujete nepoznané. Milujete spoznávať nové miesta, nové teórie či skúšať nové činnosti. Podnecuje to vaše myslenie a vždy to nakopne vašu kreativitu. 

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

#5 Máte radi výzvy. Niektorí ľudia ich z duše nenávidia, pretože ich to núti vystúpiť z ich komfortnej zóny. Vy ich ale, naopak, milujete. 

#6 Niekedy vám robia problém každodenné povinnosti. Niekedy vás obťažujú a na niektoré veci tiež často zabúdate. Je to preto, že vaša myseľ je kompletne pohltená oveľa dôležitejšími vecami, ktoré pre vás jednoducho majú väčšiu prioritu. 

#7 Môžete trpieť úzkosťou. Priveľa otázok môže spôsobiť, že v istých životných situáciách sa budete cítiť neisto, čo je dokonalým podhubím pre vznik úzkostí. 

#8 Odmietate kráčať s davom. Novodobé trendy vám nič nehovoria. Nekráčate s davom, vždy sa riadite svojím vlastným rozumom. 

#9 Máte sklon k nejakej závislosti. Toto je dosť citlivou témou, no nie je žiadnym tajomstvom, že tí najviac úspešní a inteligentní ľudia, predovšetkým umelci, mali sklon k nejakej závislosti. Ak teda častejšie siahate po poháriku alebo cigarete, paradoxne to môže byť tiež znakom toho, že vo vás drieme génius. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov