Foto: pixabay.com

Dnes je jedinečný nov Mesiaca — dopĺňa ho čiastočné zatmenie Slnka.

Peniaze, láska i osobné hodnoty — tieto oblasti pôjdu u niektorých znamení poriadne na pretras. Tento nov Mesiaca je totiž v tvrdohlavom Býkovi a okrem toho ho ešte sprevádza aj čiastočné zatmenia Slnka. Astrológovia upozorňujú na to, že ide o mimoriadne temné obdobie, ktoré môže byť veľmi nepríjemné. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ktoré znamenia ovplyvní úplne najviac, prezradil portál Bustle. 

Býk

Býci, v oblastiach vašej identity a imidžu príde k masívnym zmenám. Stojíte pred novými a vzrušujúcimi začiatkami — avšak pozor — nato, aby všetko prebehlo úspešne, musíte prejaviť ochotu vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Nebojte sa experimentovať s novými záľubami či choďte navštíviť nejaké nové miesta, sami uvidíte, koľko vám to dá. Čaká vás mimoriadne úspešné obdobie. 

Lev

Vaša pracovná oblasť sa otriasa v základoch. Zmeny, ktoré nevyhnutné prichádzajú, pre vás môžu znamenať nové príležitosti, ale dávajte si pozor, aby ste neurobili nejaké unáhlené rozhodnutia, ktoré by ste mohli ľutovať. Okrem toho by ste si mali dopriať viac oddychu, nakoľko sami veľmi dobre viete, že vyhorenie nad vami visí ako Damoklov meč. 

Photo by Molly Champion from Pexels

Škorpión

Vo vašich vzťahoch je to teraz veľmi intenzívne a napäté. Môžete dokonca cítiť, že v kruhu vašich priateľov je na vás vyvíjaný tlak. Je preto dôležité, aby ste si vytvorili nejaké hranice, za ktoré nikoho nepustíte — aj keď to bude náročné. Určite ale nájdete nejakú rovnováhu, ktorá bude fungovať pre všetky strany, a hlavne nikomu neublíži. 

Vodnár

Vodnári, tento nov na vás bude vplývať negatívne, pretože zasiahne doslova korene a základy vašej rodiny. Prepadnú vás pocity nostalgie a bude vám chýbať niečo, čo už ale nie je vaše. Dajte si však pozor na to, aby ste týmto pocitom úplne neprepadli. Musíte sa žiť naučiť v prítomnosti s tým, čo máte, inak ešte viac uškodíte ako svojmu fyzickému, tak i psychickému zdraviu. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov