Foto: Photo by Greg Rakozy on Unsplash

Dnes budeme svedkami posledného splnu Mesiaca roku 2020.

Tento chaotický rok sa chýli ku koncu, no skôr, než sa s ním definitívne rozlúčime, nás čaká ešte jeden spln Mesiaca – a to dnes. Ak veríte astrológii, viete, že ovplyvní každé jedno znamenie – medzi tými dvanástimi sú však 3, na ktoré bude mať úplne najciteľnejší vplyv. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Bustle a pripomína, že najväčší vplyv pocítia vodné znamenia. 

#1 Rak

Raci, dnešný večer je priam ideálnym na to, aby ste reflektovali, aký bol pre vás rok 2020 – čím všetkým ste si prešli, a kam až vás to dostalo. Oslávte dnes osobu, ktorou ste sa vďaka tomuto roku stali, a začnite si za prioritu klásť veci, ktoré vám pomôžu dosahovať úspechy naďalej. Dnešný nočný spln budete cítiť veľmi intenzívne, a je to skvelé obdobie aj na to, aby ste našli rovnováhu medzi snahou byť tu pre iných, ale zároveň dávať na prvé miesto seba. 

Foto: Photo by Rodolfo Sanches Carvalho on Unsplash

#2 Škorpión

Škorpióni, dnešný spln vás vyzýva k tomu, aby ste rozšírili svoje emočné obzory, a napravili svoj vzťah ku všetkému okolo vás. Nenechajte sa brzdiť svojou zraniteľnosťou a vykročte zo svojej komfortnej zóny. Nebojte sa v najbližších dňoch nadviazať aj kontakt s ľuďmi, s ktorými nezdieľate rovnaké názory – aspoň vám pomôžu rozšíriť obzory, čo vám následne pomôže urýchliť váš emocionálny rast, a spracovať to, aký intenzívny rok 2020 bol.

#3 Ryby

Keďže patríte medzi veľmi citlivé znamenia, tento rok vás pravdepodobne veľmi zasiahol, a výrazne ovplyvnil vašu dušu. Tento liečivý spln však má potenciál zmierniť všetok váš smútok, strach i frustráciu, a premeniť to niečo krásne. Uvoľnite sa a tvorte – uvidíte, aké zázraky to vo vašom živote dokáže vyvolať. Robte to, čo vás baví najviac, a čo vám prinesie najväčšiu radosť – ak sa vaše srdce rozžiari, v tomto období to bude ešte oveľa intenzívnejšie. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov