Autor fotky: Drew Rae na Pexels

Rok 2021 sa blíži do finále.

Ako ste spokojní s rokom 2021? Síce sa už pomaly blížime k jeho koncu, tak úplne uzavrieť ho ešte stále nemôžeme. Všetci predsa vieme, že nejaká zásadná zmena sa v našom živote môže udiať aj za jediný deň. Ovplyvniť to môžu aj nov a spln Mesiaca. Posledný spln nás ešte len čaká, no nov tu už máme dnes. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Na ktoré 4 astrologické znamenia má úplne najväčší vplyv? Prezradil to portál Bustle. 

#1 Býk

Ľudia narodení v tomto znamení budú mať priam úžasný koniec roka. Dnešný nov im totiž prinesie do života pozitívne zmeny. Ak ste Býk, konečne sa vám podarí zbaviť vecí, ktoré vás ťažia. Sami tak budete cítiť, ako vám z pliec opadli bremená, ktoré ste už ďalej nevládali alebo nechceli niesť. 

#2 Váhy

Ak ste sa narodili v znamení Váh, v posledných dňoch tohto roka sa dozviete nejaké odhalenia, ktoré do vášho života konečne prinesú jasnosť, ktorú potrebujete na riešenie svojich problémov. Vďaka týmto zisteniam sa následne opäť otvoríte novým vzťahom, ktoré do vášho života prinesú nielen radosť, ale aj vášeň. 

Autor fotky: Matheus Bertelli na Pexels

#3 Kozorožec

Kozorožci, pre vás tento nov až taký pozitívny nie je. Máte totiž (subjektívny) pocit, že stagnujete a neposúvate sa ďalej. Vyhraďte si preto čas na to, aby ste sa v pokoji a pri relaxácii zamysleli nad tým, čo všetko ste počas tohto roka dosiahli. Nabije vás to sebavedomím a uvidíte, že tento rok ste už zožali množstvo plodov vašej práce. Pokračujte v napredovaní, čoskoro uvidíte, prečo to všetko robíte. 

#4 Vodnár

Tento nov podnecuje váš spoločenský kruh, takže očakávajte posilnenie či obnovenie niektorých priateľstiev. Posilní vás vidieť, ako sa darí druhým a tento nový nával nádeje vás podnieti k tomu, aby ste konečne urobili nejaký krok vpred – hoci by to mal byť len drobný, detský krôčik. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov