Foto: Photo by pawel szvmanski on Unsplash

Do vzťahu ich len tak ľahko nedostanete.

Niektorí ľudia si ani len nedokážu predstaviť, že by museli byť single, iní si zas nedokážu predstaviť, že by mali byť vo vzťahu. Ak sa skôr radíte do tej druhej skupiny, je veľmi pravdepodobné, že ste sa narodili v jednom z týchto troch znamení. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento “rebríček”, ktorý mnohých nepoteší, publikoval portál Thought Catalog. 

#1 Kozorožec

Kozorožci nie sú vyslovene proti vzťahom, to vôbec nie. Len tá zamilovaná časť ich osobnosti je o niečo viac komplikovaná. Ide o to, že Kozorožci sú veľkí kariéristi, a sú orientovaní na ciele. Väčšinou preto majú iné priority než analyzovanie či sledovanie svojich pocitov. Okrem toho nenávidia svoj čas a energiu investovať do niečoho, kde okamžite nevidia aspoň nejaký výsledok. A keďže akýkoľvek vzťah je behom na dlhú trať, to im nemusí tak celkom vyhovovať. 

Photo by Thought Catalog from Pexels

#2 Panny

Podobne ako Kozorožci, aj Panny majú problém zamilovať sa. V tomto prípade však nie je problémom kariéra, ale potreba mať všetko dôkladne a do posledného detailu naplánované. Každá Panna je hrdá, ak má vo svojom živote všetko pod maximálnou kontrolou. Ako však veľmi dobre vieme, vo vzťahoch to také jednoduché nie je. Láska je nepredvídateľná a nikdy nemôžeme predpokladať, ako sa nejaký vzťah vyvinie. Toto však Panny znervózňuje – oveľa radšej sa totiž riadia rozumom než srdcom. 

#3 Škorpión

Škorpióni sú veľmi vášniví, starostliví, a svojmu partnerovi určite majú čo ponúknuť. Ich problémom však je, že potrebujú veľmi veľa času na to, aby niekomu začali dôverovať – a až potom sa tejto osobe dokážu otvoriť. Niekto si to však môže vysvetliť ako nezáujem či odmeranosť, čo ale vôbec nie je pravda. Je to však dôvod, pre ktorý je nadväzovanie vzťahov pre toto znamenie také náročné. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov