Nebudem sa nikoho nič pýtať! Ja ju/jeho jednoducho chcem! Možno aj vy tvrdošijne trváte na svojom, no dajte si čas na otázky, aspoň pokiaľ nedočítate tento článok.

V živote som nebola zaľúbená tak silno, ako keď som mala 15. Nevadilo mi, že má dlhé vlasy, ani to, že pravdepodobne nikdy nebude ani len tušiť o mojej existencii. A fakt, že je medzi nami jazyková bariéra? Nevadí. Môj vlasatý princ bol Paddy z Kelly Family.

Článok pokračuje pod videom ↓

Uf. A je to vonku. A teraz vážne. Chcete s frajerom skúsiť spoločné bývanie? Alebo sa ho konečne rozhodnete ukázať svojim rodičom? Ak už nebodaj dávno máte nachystaný playlist, ktorý vám bude hrať na svadbe, treba sa vážne zamyslieť.

Dovoľte mi, aby som vám predstavila Shiru Teichman, ktorá je koučkou na randenie. Ak dvíhate, obočie, že ste v živote nepočuli o takejto profesii, netrápte sa. Robila som to isté. Ale vraj sa vyzná vo vzťahoch, tak ju počúvajme 🙂

Ako sa cítite, keď ste s ním?

To, ako sa s ním cítite práve teraz, je znakom toho, ako sa s ním budete cítiť po celý čas. Ak ste nervózna, bojíte sa byť sama sebou, pričom váš partner striehne na každý váš nedostatok, ukážte mu, kde sú dvere. A radšej si v pokoji počkajte trebárs aj na Paddyho (alebo radšej na nejakú inú hviezdu, zistila som, že je ženatý).

Chýba vám, keď nie ste spolu?

Ak vám chýba ako koze nôž, niečo nie je v poriadku. Nie je však dobré byť spolu 24/7 v kuse, pretože potom strácate vlastnú osobnosť. Každý potrebuje priestor pre seba. No keď vám je lepšie bez neho či bez nej, taktiež to nesvedčí o kvalitnom vzťahu.

pixabay.com

Máte vo vzťahu rovnaké práva?

Tu by malo platiť staré známe „Každý chvíľku ťahá pílku,“ pretože ak ju ťahá len jeden, druhý to dlho nevydrží. Okrem prípadu, keď má masochistické sklony. Nemusíte vo vzťahu so všetkým súhlasiť. Ale máte právo byť vypočutí a rešpektovaní. Už dávno neplatí, že žena musí chodiť dva metre za mužom. Teda, aspoň nie v našej krajine.

Robí vás vzťah lepšími?

Všetci sa nejako vyvíjame. Niekomu sa to darí lepšie, niekomu menej. A to je aj zmysel medziľudských vzťahov. Aby sme boli lepšími. Preto by vás partner mal podporiť, motivovať, jednoducho povedané, mal by vám pomôcť byť lepším človekom.

pixabay.com

Ak vám otázky tejto koučky neurobili vo vzťahu poriadok, ešte predsa len mám nejaké to eso v rukáve. Zoberte si papier, rozdeľte ho na dve polovice a urobte si plusy a mínusy, ktoré pociťujete vo vzťahu. Len si dávajte sakramentský pozor, aby to váš partner nenašiel.

Pozri aj: TÝCHTO 11 VECÍ BY MAL ROBIŤ KAŽDÝ MUŽ, KTORÝ TÚŽI PO VÁŽNOM A PLNOHODNOTNOM VZŤAHU

psych.sk (Michaela), thisisinsider
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov