Foto: Photo by Alin Olariu from Pexels

Zdalo sa vám, že s ním nie je všetko v poriadku?

Na začiatku bolo pravdepodobne všetko ideálne a očaril vás svojím šarmom. Keď vám však spadli ružové okuliare, nestačili ste sa čudovať, kam (a hlavne s kým) ste sa to dostali. Je vám tento scenár dôverne známy?

Portál I Heart Intelligence priniesol 10 znamení, na základe ktorých zistíte, že váš ex bol skrytým narcistom. 

#1 Akékoľvek pravidlá sa vzťahovali len na vás. On mohol všetko (resp. si to myslel), no vy ste ich museli dodržovať desiatky. Všetko jednoducho muselo byť tak, ako on pískal. 

#2 Neustále vás podceňoval a ponižoval. Čokoľvek ste dosiahli alebo čokoľvek sa vám podarilo, nedočkali ste sa pochvaly alebo uznania, práve naopak. Boli ste terčom jeho neustáleho podceňovania a ponižovania. 

#3 Nikdy vás nepodporil. Vaše sny mu prišli ako smiešne alebo detinské, no zato tie jeho boli absolútne dokonalé. 

#4 Neustále si niečo potreboval dokazovať. Vždy musel byť ten najinteligentnejší, najkrajší alebo najšikovnejší. 

#5 Každá konverzácia bola o ňom. Aj keď ste spolu boli mesiace, nevedel o vás takmer nič, zato vy ste o ňom vedeli úplne všetko. Neustále totiž hovoril len o sebe. 

pexels.com

#6 Neuveriteľne mu záležalo na tom, čo si o ňom myslia ostatní. Rodina, priatelia, kolegovia – toto bolo preňho všetkým. 

#7 Všetko si dokázal ospravedlniť. Sotva ste sa od neho niekedy dočkali slovíčka “prepáč”, na svoje toxické správanie mal totiž vždy nejaké “rozumné” vysvetlenie. 

#8 Váš vzťah neustále sprevádzali nejaké drámy. Priznajte si, že to jednoducho nebol normálny vzťah. Neustále musel vytvárať nejaké napätie či nezhody. 

#9 Neustále vami manipuloval. Boli ste bábkou v jeho nepodarenej hre. Našťastie ste si to dokázali uvedomiť – nepodarí sa to totiž každému. 

#10 Takmer ste v tom vzťahu stratili samú seba. Obetovali by ste preňho čokoľvek a on to rád zneužíval. Nemali ste problém ísť ani za hranice svojich schopností či možností – len preto, aby ste mu vyhoveli alebo spravili radosť. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov