Foto: Pexels

Štatistiky hovoria jasnou rečou.

Dnes existuje štatistika úplne na všetko. Výnimkou nie je ani to, v akom astrologickom znamení sa narodilo najviac nebezpečných sériových vrahov. Ak vás zaujíma, či medzi nimi nájdete aj to svoje, čítajte ďalej. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Zodiac Signs zosumarizoval cca 500 sériových vrahov, a vzišli z toho takéto zaujímavé štatistiky. 

4 nebezpečné znamenia

Ukázalo sa, že podľa astrológie sú tými najviac nebezpečnými znameniami Rak, Ryby, Strelec a Škorpión. Až 40 % všetkých sériových vrážd, ktoré boli skúmané v rámci tejto štúdie, spáchali práve oni. 

S relatívne vysokým skóre nasledovali Vodnár a Váhy. Nasledovali Kozorožec, Panna, Lev, Baran, Blíženci a ako “najbezpečnejší” sa ukázal byť Býk. 

Pexels

Čo je však zaujímavé je to, že “víťazný” Rak nemá na svedomí aj najviac obetí. V tom vedie, paradoxne, Kozorožec, ktorý sa v predošlom rebríčku umiestnil až na 7. mieste. Znamená to teda, že nie je veľmi pravdepodobné, že Kozorožec bude sériovým vrahom, ak sa tak však už raz stane, o život pripraví množstvo obetí.

V tomto “rebríčku” sa na druhom mieste umiestnil Vodnár a na treťom Škorpión. Najmenej obetí majú na svedomí sérioví vrahovia narodení v znamení Býk, u ktorých je výskyt takého správania zároveň najmenej pravdepodobný. 

Dahmer bol Blíženec

V rámci tejto štúdie sa skúmali aj osobnosti vrahov, ktoré sú nám dobre známe. Jej autori si posvietili napr. na Teda Bundyho, ktorí má na svedomí 28 potvrdených obetí a bol Strelec, či na Jeffreyho Dahmera, ktorý pripravil o život 17 ľudí, a bol Blíženec.

Najviac obetí má na svedomí Samuel Little — až 61. Bol narodený v znamení Raka. 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov