Foto: Photo by bruce mars from Pexels

Existuje podľa vás “nevinný flirt”?

Čo je to vlastne nevera? Keď sa vyspíte s niekým iným? Alebo keď ho pobozkáte? Či už len keď naňho myslíte? A je neverou aj flirt? Odpovede na tieto otázky sa líšia od človeka k človeku. Zatiaľ čo niekto z neho vo vzťahu nerobí žiadnu vedu, iní ho odpustiť nedokážu a vo vzťahu, kde ich partner flirtuje s inými, jednoducho nezotrvajú. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako sme už viackrát písali, horoskopom veriť nemusíme, no nemôže byť náhodou, akí sú si ľudia narodení v rovnakom znamení zverokruhu podobní. Portál Your Tango preto zverejnil zoznam 5 znamení, pre ktorých je vo vzťahu neodpustiteľným aj flirtovanie a považujú ho za neveru.

#1 Ryby

Ryby veľmi zraní, ak sa dozvedia, že ich partner s niekým flirtoval. Ide totiž o veľmi citlivé osoby a nepáči sa im, ak ich partner venuje priveľa pozornosti niekomu inému. Ryby sú tiež presvedčené o tom, že žiaden flirt nie je nevinný, a vždy vedie k niečomu viac. 

#2 Škorpión

Aj ľudia v tomto znamení si myslia, že flirt vôbec nie je nevinnou zábavkou. Veria síce, že človeku môže pomôcť zdvihnúť sebavedomie, no zároveň vedia, že aj “zábavný flirt” môže kedykoľvek prerásť v niečo oveľa viac, preto ho neakceptujú. 

Photo by Hoang Loc from Pexels

#3 Rak

Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi vnímaví a vedia, že flirtovanie môže viesť k vzniku oveľa intímnejších myšlienok, preto sa mu vyhýbajú – a to isté chcú aj od svojho partnera. Svoj vzťah jednoducho nechcú dostať do zbytočného nebezpečenstva. 

#4 Kozorožec

Jednou z vecí, ktorú Kozorožci oceňujú najviac, je lojalita. Celkovo uctievajú tradičné hodnoty, preto pre nich nie je v poriadku zdieľať lásku svojho partnera s niekým iným. Ak ich partner s niekým otvorene flirtuje, je to pre nich veľký problém a zo vzťahu odchádzajú – aj bez toho, aby si ich partner uvedomoval, že prekročil hranice. 

#5 Býk

Býk považuje flirtovanie za porušenie partnerského sľubu a táto “aktivita” preňho do vzťahu určite nepatrí. Ide o žiarlivé znamenie a pokiaľ svojho partnera pristihne pri flirtovaní, bude to nepríjemné pre všetky zúčastnené strany. V takomto prípade najčastejšie vzťah tiež ukončí. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov