S týmito tipmi určite urobíte skvelý dojem.

Možno je vo vašom živote niekto, kto sa vám nesmierne páči. Niekto, na koho chcete zapôsobiť a urobiť skvelý dojem. Niekto, kto vás priťahuje a vy chcete, aby ste na neho mali rovnaký vplyv. V takomto prípade veľmi dôležitú úlohu zohráva fyzická príťažlivosť. Aj keď neexistuje žiadna presná poučka, ktorú keď sa naučíte, automaticky sa z vás stane najpríťažlivejší človek na Zemi, nasledujúce tipy vám môžu aspoň trochu pomôcť, ako pre druhého vyzerať čo príťažlivejšie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aké tipy to sú?

#1 Komunikujte očami

Nadviazať očný kontakt je naozaj veľmi dôležité. A nielen to, keď sa budete na niekoho pozerať, skúste sa jemne pousmiať a tváriť sa sebaisto. Aby ste nepôsobili, že na druhú osobu zízate, nemusíte sa na ňu pozerať celý čas. Stačí zopárkrát, no efektívne.

#2 Uvedomujte si svoju reč tela

Keď už ste s niekým nadviazali očný kontakt, hneď druhú vec, ktorú si na vás všimne, je vaša reč tela. Preto by ste mali dbať na to, aby ste vyzerali uvoľnene a opäť sebavedomo. Okrem toho, ani trochu koketnosti neuškodí, ako napríklad jemný dotyk prstami na svojej kľúčnej kosti, hranie sa s vlasmi alebo dotýkanie sa pier prstami. Ak chcete pritiahnuť niekoho pozornosť, musíte ho v prvom rade zaujať.

unsplash.com

#3 Rozprávajte zvodným tónom

Teraz, keď už máte očný kontakt aj správnu reč tela, ďalším krokom je váš hlas. Rozprávajte zvodným tónom, akoby ste niekomu šepkali tie najväčšie tajomstvá. A dokonca, ak budete pri osobe, ktorú sa snažíte zaujať dostatočne blízko, môžete to urobiť aj naozaj a „náhodou“ sa popri tom dotknúť perami jeho ucha.

#4 Vyhýbajte sa nudným témam

Pri konverzácii sa snažte vyhýbať nudným témam a namiesto toho rozprávajte o niečom naozaj zaujímavom a sexy. Nemusíte hneď prejsť na intímne otázky, začnite zľahka a nezabudnite na flirtovanie či komplimenty.

#5 Šaty robia človeka

Pamätajte si, že aj oblečenie hrá veľmi významnú úlohu. Obliecť sa trochu viac sexy neznamená, že musíte na seba dať tú najkratšiu sukňu a najvyššie topánky, ktoré aj tak pôsobia lacno. Oblečte si niečo, v čom sa cítite pohodlne či sebaisto, niečo, čo vo vás prebúdza vašu vnútornú bohyňu.

#6 Vystihnite čas, keď je osamote

Keď sa snažíte na niekoho zapôsobiť, správne musí byť aj načasovanie. Skúste vystihnúť moment, keď je daná osoba osamote, vtedy sú ľudia väčšinou najúprimnejší a nemajú potrebu predvádzať sa pred ostatnými.

unsplash.com

#7 Uistite sa, že si vás všimne

Ak budete chcieť, aby si vás niekto všimol, no nevynaložíte na to žiadnu snahu, potom vám musí byť jasné, že nič sa nestane. Keď sa druhá strana k ničomu nemá, skúste urobiť prvý krok vy a uvidíte, ako sa to vyvinie.

#8 Choďte na to pomaly

Keď sa budete snažiť všetko urýchliť, či budete na toho druhého až príliš tlačiť, potom sa to môže skončiť oveľa horšie, než by ste sami chceli. Choďte na veci pomaly, s ničím to príliš nepreháňajte a uvidíte, že takto to bude fungovať najlepšie.

Pozri aj: Táto štúdia vám prezradí, v čom spočíva tajomstvo atraktivity ženskej postavy. Odpoveď vás však naozaj prekvapí

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov