Photo by Luis Machado on Unsplash

Aktuálne sme pod vplyvom splnu Mesiaca, ktorý nastal dnes v noci o 1:55.

Tento spln mesiaca je v znamení citlivých Rýb, je teda sprevádzaný silnými emóciami. Prichádza obdobie koncov, ale aj uvoľnenia a nových začiatkov. Nech už ste narodení v akomkoľvek znamení, počúvajte v týchto dňoch svoju intuíciu a riaďte sa ňou.

Článok pokračuje pod videom ↓

To, ktoré znamenia sú ovplyvnené týmto splnom najviac, popísal portál Bustle.

Býk

Nadchádzajúce obdobie bude pre vás doslova výzvou. Bude to pre vás náročné, pretože na jednej strane túžite po stabilite a trvácnych vzťahoch, no zároveň cítite, že niektoré z nich jednoducho musíte ukončiť. Samozrejme, nie je ľahké opustiť ľudí, s ktorými ste si boli blízki, ale myslite na to, že ide o prirodzenú súčasť života. Niektorých ľudí niekedy musíme nechať ísť. Zamyslite sa nad tým, aký typ priateľov by ste si chceli pritiahnuť do svojho života.

Photo by Mike Palmowski on Unsplash

Panna

Tento spln mesiaca vás prinúti prestať ignorovať varovné červené vlajky vo vašom vzťahu. Bez ohľadu na to, či ide o niečo platonické alebo romantické, cítite, že tento vzťah sa ocitol v slepej uličke. S osobou, ktorej sa to týka, by ste sa preto mali otvorene porozprávať o tom, či nastal čas nechať to ísť a vzťah ukončiť, alebo ho posunúť ďalej. 

Ryby

Buďte pripravení na to, že nájdete silu ukončiť všetky zaužívané rutiny a zastarané vzorce zmýšľania, ktoré vám už viac neslúžia. Prechádzate veľkou transformáciou. Strata niektorých priateľov a zmena vášho zmýšľania vás síce môže zarmútiť a zrejme sa nevyhnete slzám, ale to je úplne v poriadku. Hlavne k sebe buďte v tomto období milí. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov