Foto: Photo by Rakicevic Nenad on Pexels

Ukážte vesmíru, že na to, po čom túžite najviac ste pripravení a sledujte, ako rýchle sa váš život zmení.

Každý po niečom túži. Po láske, po zdraví, po lepšej práci, po peniazoch, po priateľstve… Iba želať si však nestačí. Musíte pre to urobiť niečo oveľa viac. Tvrdí to aj portál Thought Catalog

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako dosiahnuť v živote úspech?

Určite ste už počuli o zákone príťažlivosti. Ten hovorí o tom, že sme to, na čo myslíme, a že do života si priťahujeme presne tie veci, ktoré máme po celý deň v myšlienkach. Už ste to niekedy skúšali? Ak áno, určite vás nie je potrebné presviedčať o tom, že to skutočne funguje. “Problémom” však je, že to funguje aj pri negatívnych myšlienkach. Sme totiž naozaj tým, na čo myslíme. 

Stačí si však naozaj len želať? Stačí si len predstavovať, že to už máme? 

Nie. Nestačí. 

Najprv totižto musíte vesmíru dokázať, že to, o čo žiadate, si aj zaslúžite. Že ste osobou, ktorá si zaslúži život, po akom túži. Všetko, čo teda musíte spraviť, je začať sa správať tak, akoby sa váš najväčší sen už splnil. Uvidíte, že v tej chvíli sa začnú diať skutočné zázraky.

Nie je to žiadna náhoda a ani žiadna čierna či biela mágia. Pravda je taká, že keď sa budete správať ako líder, lídrom sa stanete. Ak sa budete správať ako úspešný spevák, úspešným spevákom sa stanete. Ak precítite šťastie, ktoré by ste mali v blízkosti nejakej osoby, tá osoba príde. Musíte tomu len uveriť. 

Funguje to však aj naopak. Keď budete premýšľať ako niekto porazený alebo ako niekto neproduktívny, takým sa skutočne aj stanete. 

Photo by Edu Carvalho from Pexels

Vašou úlohou je dokázať vesmíru, že na to, po čom v živote túžite najviac, ste pripravení. Musíte mu dokázať, že si to zaslúžite. Musíte do toho jednoducho ísť “all in”. Ak napríklad túžite po láske svojho života, musíte mu dokázať, že ste pripravení aj na ťažké chvíle. Ak túžite po úspechu, musíte mu dokázať, že ste pripravení pracovať viac ako 40 hodín týždenne. Ak túžite po dokonalej postave, musíte mu ukázať, že ste pripravení na tvrdú prácu a sebazapretie. Ak to však dokážete, váš život sa zmení o 180 stupňov. 

Ak teda chcete zmeniť svoj život, musíte dokázať vesmíru, že ste pripravení stať sa niekým, kto dokáže zvládnuť to, o čo žiada. Musíte svetu ukázať, že ste pripravení, že se zodpovední, a zo všetkého najviac – že to, o čo žiadate, naozaj chcete. 

Nestačí len žiadať o život, po akom túžite. Najprv musíte dokázať, že ste naň pripravení. Že ho naozaj chcete. Že tomu, čo chcete, na 100% dôverujete. A že ste tomu ochotní obetovať všetko. Keď to spravíte, uvidíte, že vo vašom živote sa začnú diať zázraky. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov