Ich efektívnosť vás príjemne prekvapí.

Niekedy je jednoducho potrebné prevziať iniciatívu do vlastných rúk. A niekedy je to dokonca možné spraviť aj tak, že osoba, ktorej sa týka najviac, o tom nemusí ani len tušiť. Ak vás teda zaujal nejaký muž, no akosi sa nemá k činu a ešte stále nenabral odvahu pozvať vás na rande, osmeľte sa a skúste niektorý z týchto trikov. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Nemusíte hneď “na drzovku” pozvať na rande vy jeho, sú na to aj sofistikovanejšie spôsoby.

#1 Použite svojho extrovertného priateľa

Každý z nás má aspoň jedného priateľa, ktorý vo svojom slovníku nemá slovo “zahanbenie” a nerobí mu problém spraviť naozaj čokoľvek. Prečo to teda nevyužiť vo svoj prospech? Základom je, aby ste sa niekde ocitli všetci traja, ideálne niekde vonku so svojimi partiami, povedzme, že napríklad pri ochutnávke vín.

Povedzte svojmu odvážnemu priateľovi, aby k vám prišiel vo chvíli, keď budete pri objekte svojho záujmu a aby mu povedal: “Och, vyzeráte spolu skvele, boli by ste dokonalý pár! Už si ju pozval na rande, však?” Áno, táto situácia síce bude trápna, avšak bude to vyzerať tak, že vy za to predsa nemôžete. To, ako zareaguje on, už však samozrejme vo vlastnej moci nemáte.

#2 Požiadajte ho o láskavosť

Je to akosi prírodou dané, že muži ženám pomáhajú (väčšinou) radi. Cítia sa vtedy ako gentlemani a to dokáže pohladiť aj ich ego. Požiadajte ho preto, aby vám s niečím pomohol – s čím, to samozrejme závisí či už od konkrétnej situácie alebo jeho zamestnania. Následne sa mu môžete poďakovať tým, že ho pozvete na obed alebo na kávu. Bude to vyzerať ako vzdanie vďaky, nie ako pozvanie na rande, aj keď to rande samozrejme bude.

Photo by Évelin Terres from Pexels

#3 Flirtovanie pomocou reči tela

Vôbec nie je pravda, že muži by tieto signály ignorovali, práve naopak, všímajú si ich mimoriadne dobre. Skúste ho len tak popri konverzácii letmo chytiť za rameno, usmievajte sa naňho, udržiavajte dlhší očný kontakt, než s kýmkoľvek iným… Ženská intuícia vám už napovie, ako na to. Keď sa uistí v tom, že ste oňho prejavili záujem, je veľmi pravdepodobné, že sa osmelí aj v pozvaní na rande.

#4 Rozprávajte sa s ním o jeho záľubách

Každý má nejakú činnosť, pri ktorej zabúda nielen na čas, ale aj na všetko a na všetkých navôkol. Zistite, čo je jeho najväčšou záľubou a tému “nenápadne” zvrtnite práve na to. Ide o jeden z najsilnejších magnetov, ktoré môžete na zaujatie muža použiť.

Pozri aj: Freckling: Nový letný trend v randení, ktorý na vlastnej koži možno zažijete aj vy

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov