Všetci sa zhodneme, že vo fungujúcom vzťahu je úprimnosť kľúčovou ingredienciou. Ak chýba, vzťah je vopred odsúdený na zánik.

Ak ste s partnerom nejaký ten piatok a zdieľate spoločnú domácnosť, určite budete súhlasiť s tým, že oklamať toho druhého je ťažšie. Navzájom dokonale poznáte svoje (zlo)zvyky a viete tak predvídať správanie partnera. Ale týchto 7 na prvý pohľad banálnych vecí vás môže upozorniť na to, že by ste mali zbystriť pozornosť. Môžu byť dôkazom toho, že partner pred vami niečo tají.

Článok pokračuje pod videom ↓

Podozrivé správanie partnera vychádza predovšetkým z vnútorného pocitu viny, ktorá mu zabraňuje správať sa štandardným spôsobom. Na aké správanie partnera by ste si teda mali dať pozor?

#1 Nepovie vám, kde presne sa nachádza

Photo by Quinten de Graaf on Unsplash

Miesto „lokalizácie“ vám odvrkne, že je niekde „vonku“ alebo sa bude snažiť zvrtnúť tému telefonátu na niečo iné. Samozrejme, nemusí vám referovať o každej minúte svojho dňa, ale každopádne nemal by mať problém povedať vám, kde sa nachádza. Ak to nechce urobiť, väčšinu sa deje niečo nekalé. A vy sa o tom nesmiete dozvedieť.

#2 Opíše vám kvantum detailov

Trafená hus zagága a toto pravidlo platí aj vo vzťahoch. Ak vám vraví o nejakej akcii príliš veľa detailov, hoci to bežne nerobí, tiež zbystrite pozornosť. Možno vraví kvantum informácií preto, lebo sa vám snaží zatĺcť skutočnú podstatu.

#3 Vyhýba sa plánovaniu

Photo by William Iven on Unsplash

Pri zmienke o spoločnej budúcnosti či pri plánovaní víkendu sa okamžite začne cítiť nepríjemne. Možno vám bude tvrdiť, že žije pre daný okamih, ale nie je to pravda. S veľkou pravdepodobnosťou si svoju budúcnosť plánuje, ale bohužiaľ bez vás.

#4 Chráni si svoj telefón

Aj v tomto prípade by ste mali zbystriť pozornosť. Partner, ktorý si neustále pred vami schováva svoj mobil, určite nemá čisté svedomie. Bojí sa, že prídete na niečo, čo by vás oboch mrzelo.

#5 Je zavalený prácou

Photo by Juliette Leufke on Unsplash

A je to skvelá výhovorka, ako si zo dňa „ukradnúť“ pár minút pre tajné plány. Veď stačí zavolať partnerovi či partnerke, že sa pracovná porada pretiahla do neskorých nočných hodín a o voľný čas máte postarané. Teda v prípade, že klamete a vaše plány naozaj nemajú s prácou nič spoločné.

#6 Za všetko viní vás

Podvedome vyvoláva drobné konflikty, v ktorých vám dáva všetko za vinu. Robí to preto, aby ste sa cítili horšie. Zároveň sa tak snaží utíšiť vlastné výčitky svedomia, pretože za ušami má naozaj kadečo.

#7 Zmena v posteli

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Aj jeho sexuálne preferencie sa prudko zmenia. Možno bude otvorený veciam, ktoré mu doposiaľ ani nezišli na um. Alebo vyhlási, že drží celibát. Či to bude tak alebo onak, jedno je jasné. Niečo určite tají.

Veríme, že vyššie spomínané znaky nebudú váš prípad.

Pozri aj: Nevera je stará ako ľudstvo samo. Toto je 8 najčastejších dôvodov, prečo sa jej dopúšťame

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov