Niektoré pravidlá sú na to, aby sa porušovali. Týchto sedem môžete porušiť bez akýchkoľvek výčitiek svedomia.

Ak máte pocit, že ste pre mužov neviditeľná, možno to je preto, že sa riadite pravidlami, ktoré nemajú žiadne opodstatnenie. Niekedy však len pochopenie či maličká zmena v našom správaní môže viesť k obrovskému výsledku. Tu je 7 pravidiel, ktorými sme sa kedysi riadili všetci. No najlepšie je ich čo najskôr dostať z hlavy.

Článok pokračuje pod videom ↓

To najlepšie, čo môžeme urobiť, je byť sami sebou. Strhnúť si z tváre nepotrebné masky a vykašľať sa na pravidlá. Neraz nám iba zbytočne komplikujú život. Ak chcete, aby vás muži milovali, zabudnite na tieto hlúpe pravidlá:

#1 Komunikáciu musí vždy začať ako prvý muž

Photo by Matthew Kane on Unsplash

Ak ste sa na prvom spoločnom rande cítili skvele, nič nepokazíte tým, ak mu pošlete SMS na dobrú noc. Vyhnite sa však citovým výlevom, ktoré by ho mohli vystrašiť. Ak ste sa dotkli jeho srdca, určite vám odpíše. Ak však neodpisuje, určite mu nevolajte ani nepíšte. Očividne nemá záujem.

#2 Sex je pre muža tým najlepším trestom

Photo by Mickael Gresset on Unsplash

V skutočnosti tým však ubližujete aj samy sebe. Viete, aké sú dve najsilnejšie zbrane žien? Sex a slzy. Jedným aj druhým sa dá nepekne manipulovať. No mužov by sme nemali vytrestať odmietaním vzájomnej blízkosti. Najmä keď po nej obaja horlivo túžime.

#3 Úmyselne ignorujete jeho telefonáty

Photo by William Iven on Unsplash

Nechať chlapa trošku v napätí je síce fajn, avšak ani s tým by sme to nemali preháňať. Inak úplne zneistie. Nebojte sa zdvihnúť telefón, najmä ak vám volá neviem koľkýkrát. Určite z vás neubudne.

#4 Ohovárate pred ním celú rodinu

Photo by Kristina Flour on Unsplash

Žiadna rodina nie je ideálna, ale ak mu sústavne budete vtĺkať do hlavy, že nikto nie je horší ako vaša mama, otec, sestra či bratranec z druhého kolena, čoskoro nadobudne pocit, že v skutočnosti nikoho nemáte radi. A on sa skôr či neskôr dostane tiež do vášho „čierneho“ zoznamu.

#5 Všetko na rovinu?

Photo by Gabriel Matula on Unsplash

Nemáte problém povedať všetko, čo si myslíte? Je to super, lebo vám nechýba odvaha. Avšak pri priamočiarej komunikácii si nezabudnite zapnúť filtre. Nie všetko sa oplatí dávať okoliu v nestrávenej verzii. Mnoho vecí sa dá povedať aj oveľa jemnejšie. Ak svojmu frajerovi poviete, že je debil na entú, zapamätá si to navždy, to nám verte.

#6 Správate sa ako jeho mama

Photo by Alex Harvey on Unsplash

Žiaden muž, teda aspoň ten so zdravým úsudkom, nehľadá v partnerke svoju mamu, ktorá ho bude vychovávať do konca života. Chce ženu, ktorá preňho bude rovnocenným partnerom. Preto ho prestaňte vychovávať a zasypávať zoznamom zákazov a príkazov. To definitívne odrovná i toho najzamilovanejšieho chlapa.

#7 Robíte mu napriek

Photo by Josh Calabrese on Unsplash

Spočiatku to môže byť nevinná zábava, ktorá sa vám však raz-dva môže vymknúť z rúk. Ak si neustále robíte podrazy a pranky, váš partner začne vo vzťahu strácať istotu. S ničím to netreba preháňať. Aj srandy a (ne)vinných vtipov sa môžete prejesť oveľa skôr, než by ste čakali.

Pozri aj: Týchto 8 vecí robia muži len vtedy, keď sú skutočne zamilovaní

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov