… a so vzhľadom nemajú naozaj nič spoločné.

Chcete pritiahnuť niekoho pozornosť? Vôbec to nie je také náročné, ako by sa mohlo zdať. Tak, ako pri všetkom – stačí vám len vedieť, ako na to. S tým vám pomôže týchto 8 tipov. Byť atraktívnym predsa nie je žiadna “superschopnosť” a dokonca k tomu ani nepotrebujete ovládnuť umenie hypnózy (i keď, to vám na škodu samozrejme nikdy nebude).

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Všímajte si druhých ľudí

Áno, prvé pravidlo je také jednoduché. Ak sa totiž budete tváriť ako stred vesmíru a ako jediný človek žijúci na našej planéte, za atraktívneho vás považovať naozaj nikto nebude. Dajte druhým pocítiť, že ich prítomnosť registrujete, a že vám je príjemná.

#2 Udržiavajte konverzáciu

Síce sa hovorí, že hovoriť je striebro, no mlčať zlato, určite to neplatí pri nadväzovaní nových známostí. Človek, ktorého by ste radi zaujali určite ocení, ak sa s vami bude mať hodiny o čom rozprávať.

#3 Dobrá vôňa

To, aký obrovský vplyv majú na našu myseľ a na naše vnímanie jednotlivé vône by bolo hodné samostatného článku, no vôňu určite nepodceňte. Nie je predsa tajomstvom, že partnerov si vyberáme aj na základe nej…

#4 Jednoducho budťe milí

Buďte milí, priateľskí a zhovievaví. Nemusíte byť kráľovnou či kráľom krásy, no ak ľuďom ukážete, že máte dobré srdce, aj vaše jemné nedostatky začnú považovať za znak atraktivity.

unsplash.com

#5 Usmievajte sa

Viete, že ľudia si vás oveľa lepšie zapamätajú, keď sa na nich počas predstavovania usmejete? Ak chcete niekoho zaujať, príjemne sa usmievajte. Samozrejme nie silene a nie nonstop – aby objekt vášho záujmu nezačal pochybovať o vašom duševnom zdraví.

#6 Majte stanovené ciele a rozprávajte o nich

Podvedome považujeme všetci za výnimočne atraktívnych ľudí, ktorí majú jasne stanovené svoje ciele – ako pracovné, tak aj súkromné. Samozrejme nemusíte mať všetko presne nalinajkované, no ak už za sebou máte nejaké to desaťročie a nemáte žiadnu víziu, čo so svojím životom ďalej, niečo nie je v poriadku.

#7 Vyžarujte spokojnosť

Ak so sebou nie ste spokojní, ostatní to jednoducho vycítia. A nepomôže vám ani hrané sebavedomie. Atraktívni ľudia jednoducho musia byť presvedčení o tom, že majú dôvod byť so svojím životom spokojní.

pexels.com

#8 Buďte vášniví

Ukážte, že vo vás drieme vášeň. Ľudia bez akýchkoľvek záľub či koníčkov atraktívni určite nie sú. Ukážte objektu svojho záujmu, že sa pre niečo naozaj dokážete zapáliť. Maľujete? Píšte? Vyrábate hand-made výrobky? S nadšením o tom rozprávajte, uvidíte, ako budú ľudia vaše slová “hltať”.

Pozri aj: Mal by ich poznať každý. Toto sú 4 základné pravidlá vzťahu, ktoré by sa nemali nikdy porušiť

indy100
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov