Foto: Photo by İbrahim Hakkı Uçman from Pexels

Nie každá dobre mienená rada je naozaj dobrá…

Určite ste už dostali nejakú radu, pri ktorej sa vám doslova zastavil rozum. Dostali ju aj títo ľudia, a to dokonca rovno počas svojho svadobného dňa. O tie najbizarnejšie rady sa s ľuďmi rozhodli podeliť na platforme Reddit. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Výber tých najlepších hlášok priniesol portál Thougt Catalog. 

#1 Liatinové panvice sú na bitie manžela najlepšie. Takto znela rada, ktorú mi v deň svadby dala moja teta. 

#2 Moja svokra mi “poradila”, že v prítomnosti muža sa mám chovať vždy “hlúpo”. Vraj inteligentné a šikovné ženy mužov nepriťahujú – povedala mi, že toto je jej tajomstvo 25-ročného manželstva. O niekoľko rokov nato si jej manžel, teda môj svokor, našiel milenku. Bola to úspešná právnička s niekoľkými vysokoškolskými titulmi. 

#3 Od svokry sme dostali taký ten milý pamätník, kam majú hostia počas svadby písať svoje odkazy a rady. Strýko tam mojej manželke poradil, aby ma pravidelne orálne uspokojovala. Samozrejme sa na tom bavili všetci hostia. 

Photo by Wesner Rodrigues from Pexels

#4 Moja švagriná povedala mojej manželke, že je úplne v poriadku, keď má muž milenku, ak sa potom vždy aj tak vráti domov. Viete si predstaviť, ako verný bol jej manžel…

#5 Každý deň sa pomilujte, ako by to malo byť naposledy. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby to nepovedala stará mama nevesty…

#6 Moja teta mi poradila, že na všetko mám povedať “Áno, drahý”, a nakoniec si to aj tak spraviť po svojom. 

#7 Rada od mojej tety znela nasledovne: “Ani jedenkrát mu nesprav šálku kávy či čaju. Zvykne si na to, bude to očakávať už vždy, a tebe už kávu či čaj nikdy nepripraví.”

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov