Nájdete ich aj vo svojom vzťahu?

Ak máte pri sebe človeka, ktorého považujete za svoju druhú polovičku, určite zažívate pocit, ktorý sa nedá s ničím zameniť. Absolútne sa mení nielen kvalita vášho vzťahu, ale aj vy sami. Zistíte, že máte chuť a vnútornú potrebu prejaviť v sebe to najlepšie. Ak ste vo vzťahu so svojou spriaznenou dušou, určite zaregistrujete, že sa s vami deje niečo zvláštne.

Článok pokračuje pod videom ↓

Netreba sa však báť. Zmeny, ktoré vo vás a vašom vzťahu prebiehajú, sú absolútne v poriadku. Pravdepodobne sa aj vy stretnete s tým, že spozorujete týchto 5 trošku zvláštnych znakov:

#1 Máte pocit, akoby ste sa konečne prebudili

Photo by Radu Florin on Unsplash

Zrazu v sebe pocítite neobyčajný príval radosti a energie. Akoby ste sa zobudili z dlhého zimného spánku a konečne precítili silu života na vlastnej koži. Tak by to malo byť. V harmonickom a naplnenom vzťahu dostávame energiu od partnera, pretože ju nemíňame na neustále hádky a konflikty.

#2 Už sa vám nechce opäť púšťať do kolotoča randenia

Viete, že zažívate niečo, čo sa kvalitatívne výrazne líši od všetkých vzťahov, ktoré ste mali doposiaľ. Preto absolútne nemáte chuť opäť si sťahovať zoznamovacie aplikácie či cielene si hľadať iného partnera či partnerku. Ste spokojní s tým, čo prežívate. Nemáte ani pomyslenie na iný vzťah a tak sa vnútorne tomu druhému čo najviac otvoríte.

#3 Robíte veci, o ktorých ste si mysleli, že ich pred opačným pohlavím nikdy robiť nebudete

Photo by Aiony Haust on Unsplash

Sem patria všetky intímnosti, ktoré vám zídu na um. Zrazu nemáte chuť hrať sa na dokonalú bytosť, u ktorej absentujú základné telesné funkcie. S druhým človekom cítite také silné vnútorné spojenie, že sa nebojíte byť sami sebou. Na druhej strane, zbúranie intímnych bariér je síce fajn, ale s niektorými činnosťami to v partnerovej blízkosti rozhodne netreba preháňať. Časom by vás to mohlo viac rozdeliť, než zblížiť.

#4 Vo vašom vnútri sa zrodí silný strach

Ten pramení z pripútanosti k partnerovi či partnerke. Svoju druhú polovičku milujete až tak, že sa bojíte, že o ňu prídete. Tento strach sa môže dostávať aj do vašich snov. Môže sa vám snívať, že utrpela autonehodu, náhle odišla či zomrela. Podľa odborníkov je to však normálne. Svedčí to o tom, že ste sa skutočne naviazali na druhého človeka a bojíte sa ho stratiť.

#5 Naučíte sa skutočne milovať (a trochu zabudnúť na seba)

Photo by Carly Rae Hobbins on Unsplash

Konečne na vlastnej koži zistíte, čo je to skutočná láska. Tá, ktorá v sebe neukrýva zoznam nekonečných podmienok a požiadavok. Dokážete skutočne milovať pravú podstatu druhého človeka. Bezpodmienečná láska, ktorú k sebe navzájom precítite, vás bude oboch napĺňať.

Pozri aj: Toto je 10 znakov toho, že vo svojom vzťahu nie ste takí šťastní, ako predstierate

goalcast
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov