Mnohí muži dokážu mať sex s ktoroukoľvek ženou. No ich srdca sa dotkne len žena, ktorá je skutočne výnimočná.

Ak sa žena vyspí s mužom, väčšinu sa to nezaobíde bez citov. Práve otvorené srdce v nás búra morálne zábrany a tak sa stávame prístupnejšími na sex. No muži často striktne rozlišujú jednorázový sex a vzťah. Aké sú teda hlavné rozdiely medzi ženami, s ktorými majú sex a ženami, s ktorými chcú vzťah? To si môžete prečítať v ich úprimných výpovediach.

Sú dôkazom toho, že muži pri výbere životnej partnerky nekladú na prvé miesto výzor či sexualitu.

#1 Žena, s ktorou chcem randiť, musí byť zábavná a inteligentná. Žena, s ktorou mi ide len o sex, nesmie mať pohlavnú chorobu a musí dobre vyzerať. To je tak všetko.

Photo by Andressa Voltolini on Unsplash

#2 Sex – neviem sa dočkať, kým poviem kamarátom, že som ju dostal. Vzťah – neviem sa dočkať, kým im ju konečne predstavím.


#3 Pri sexe ide o jednorázovú kompatibilitu. Pri vzťahu si však musíme sedieť aj v ostatných oblastiach. Názory, spoločná budúcnosť, bývanie, smiech… Je toho viac.


#4 Chceš sa vyspať s obomi. No len pri jednej z nich sa chceš prebúdzať.

Photo by Ariana Prestes on Unsplash

#5 Vyspím sa so ženou, ktorá je skutočne nádherná. Pre dlhodobý vzťah však nepotrebujem mať vedľa seba bohyňu.


#6 So ženou, s ktorou mi ide len o sex, sa nebojím v posteli stvárať hocijaké zvrhlosti. No k žene, na ktorej mi skutočne záleží, by som si to nikdy nedovolil.


#7 Atraktívna a inteligentná? S takou sa vyspím. Ak má však v sebe i kúsok charizmy, tak sa môže stať i mojou priateľkou.

Photo by freestocks.org on Unsplash

#8 Počas takmer 10 rokov som sa vyspal s množstvom žien. Mnohé dokonca neboli ani môj typ. Akonáhle prejavili emocionálny záujem, hodil som spiatočku, až som spoznal ženu, ktorá ma dostala. Mala všetko, prebehla tam obojstranná vnútorná iskra, ktorá sa nedá opísať. Bola zábavná, milá, charizmatická, spontánna, a preto sme spolu. Som vďačný za to, že prišla do môjho života.


#9 Sex: ženy s rôznym stupňom atraktivity, s ktorými sa dá zabiť nuda. Rande: má aj ostatné osobnostné črty, nielen atraktivitu.


#10 Vzťah: Vie sa vyjadriť ku všetkému. Aj k fantasy románom.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

#11 Chcem randiť s dievčaťom, na ktoré by bola hrdá moja mama. Do postele chcem dostať tú, ktorú by som mame rozhodne nemohol ani len predstaviť.


#12 S obomi je možný sex. Len s jednou z nich sa dá však hlbšie porozprávať. A taká žena sa len veľmi ťažko ráno púšťa z vyhriatej postele.


#13 Do postele chcem dostať ženu, ktorá vyzerá ako bohyňa. No tie sú väčšinu len krásnou vázou, ktorá je vo vnútri prázdna. No ak je žena nádherná, tak má iskru aj v sebe. A tú zoberiem veľmi rád na spoločnú večeru.

Photo by freestocks.org on Unsplash

#14 Je to záležitosť veku. V dvadsiatke som sa chcel vyspať s každou ženou. Dnes  (30) však len s tou, na ktorej mi skutočne záleží.


#15 Je to otázka rešpektu. Predtým, než som spoznal svoju manželku, som nedokázal rešpektovať žiadnu ženu. Preto ich cez moju posteľ prešli desiatky. Ak si muž neváži ženu, vyspí sa s každou. Ak si ju váži, začne s ňou najprv randiť.


#16 Ja sa vyspím len so ženou, s ktorou chcem vzťah. Nemám záujem o jednonocovky.

Photo by Jeremy Cai on Unsplash

#17 Ak nechcú byť ženy zneužité len na jednorázový sex, nesmú to dovoliť. K spoločnému sexu by malo dôjsť až vtedy, keď vznikne záväzok. Len vtedy z toho môže vzniknúť niečo serióznejšie.


#18 Kedysi som sa vyspal s každou, ktorá ako tak vyzerala, nemala nadváhu a bola čistá. Randím však so ženami, ktoré si vážia samy seba.


#19 Mne sa už stalo, že z náhodného sexu vznikol dlhoročný vzťah. Asi to záleží od prípadu. Neviem to však zovšeobecniť.

Photo by Marcelo Matarazzo on Unsplash

#20 K čím väčším zvrhlostiam je prístupná, tým menšiu šancu má na to, aby sa stala mojou priateľkou.


#21 Rande: túto ženu dokážem donekonečna počúvať. Sex: nemôžem jej plytké reči ani vystáť.

Pozri aj: 5 spôsobov, ako mať vo vzťahu viac intimity (a o sex v tomto prípade naozaj nejde)

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov