A so vzhľadom či s vyšportovanou postavou to naozaj nemá nič spoločné.

Väčšinou to nie je o tom, že muž žene prinesie kvety alebo o jeho “tehličkách” na bruchu. V skutočnosti dokážete ženu priviesť do šialenstva úplnými maličkosťami, ktoré by vám možno ani nenapadli. Pravdou však je, že ženy týchto 10 vecí zbožňujú!

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Vyhrnuté rukávy na košeli

V jednom uskutočnenom výskume dostali ženu jednu otázku: “Ktorá časť tela považujete na mužoch za najviac sexy?” Pravdepodobne vás prekvapí, že na prvých priečkach sa napríklad s očami či s bokami umiestnili aj predlaktia! Pravdepodobne je to preto, že vyhrnuté rukávy v nás evokujú pocit, že ide o tvrdo pracujúceho muža, čo sexy naozaj je.

#2 Keď varí

Nemusí každý deň pripraviť trojchodovú večeru, no pravdou je, že muž, ktorý vie variť a za času na čas svoju polovičku poteší niečím chutným, čo pripravil sám, je nesmierne sexy.

pixabay.com

#3 Keď má rád zvieratá

Fakt, že ženy sú tie citlivejšie bytosti, nezmeníme. A s tým súvisí aj to, že mnoho žien zvieratá jednoducho miluje. Práve preto ich priťahujú muži, ktorí doma nejaké to domáce zvieratko majú.

#4 Dokáže sa zanietiť

Na mužoch, ktorí dokážu o niečom zanietene rozprávať, je niečo nesmierne príťažlivé. Pokojne dokonca môže ísť o tému, ktorá ženu bytostne nezaujíma. Ako mi raz povedala jedna známa: “Môj muž je Talian a polovicu vecí mu nerozumiem. Keď však hovorí, hovorí úplne zanietene, a to na ňom tak veľmi milujem.”

#5 Keď sa na niečo silne sústredí

Len ťažko by ste našli ženu, ktorá by nepovažovala tú jemnú vrásku medzi obočím, ktorá mužom vzniká pri sústredení sa, za nesmierne sexy.

pexels.com

#6 Dokáže rozprúdiť konverzáciu

Túto vlastnosť ocenia predovšetkým tichšie ženy. Ak je ich partner ten, ktorý svojimi konverzačnými schopnosťami dokáže zachrániť takmer každú situáciu, doslova im z neho podlamujú kolená.

#7 Keď na svoju partnerku žmurkne

Áno, ak by na vás žmurkol cudzí muž niekde v obchodnom centre, možno by ste mali chuť skôr zavolať ochranku. Ak to však spraví v preplnenej miestnosti váš partner, ide o akýsi váš súkromný jazyk, z ktorého máte motýle v bruchu.

#8 Keď spí

Evolúcia to zariadila tak, že muž má byť vždy tým silným ochrancom, ktorý musí zvládnuť akúkoľvek situáciu. V momente, keď spí, je však úplne “obyčajným” a zraniteľným človekom. A žena si môže vychutnať, ako úžasne v tejto pozícii vyzerá.

pixabay.com

#9 Keď svoju partnerku objíme zozadu

Najsladšie objatia sú zvyčajne tie nečakané. Máloktorá žena odolá tomu, ak k nej jej partner nečakane podíde, zozadu ju pevne objíme a pošepká jej, ako veľmi ju miluje.

#10 Keď je milý k ľuďom, ktorých má jeho partnerka rada

Ak muž nenechá na nikom ani nitku suchú a na každom večne nachádza nejakú “vadu”, je to jasný signál toho, že má veľké problémy so svojím sebavedomím. Naopak, ak dokáže byť milý na ľudí, ktorí sú jeho partnerke najbližší, je to viac než príťažlivé.

Pozri aj: Ženy netušia, že muži si na nich veľmi pozorne všímajú týchto 8 vecí

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov