Pre mnohých mužov je náročné otvorene vyjadrovať city voči svojej milovanej, aj keď pritom sú do nej totálne zbláznení.

Každý muž vyjadruje lásku k svojej partnerke osobitým spôsobom. Väčšina z nich má problém svoje pocity vyjadriť verbálne, aj keď partnerku nadovšetko milujú. Niekedy však slová netreba, stačí aby si žena všímala jeho chovanie a činy. Toto je 10 spôsobov, ktorými muž prejavuje skutočnú lásku k svojej vyvolenej.

Otvorí sa

Svoje osobné myšlienky a emócie si muži radšej nechávajú pre seba a snažia sa pôsobiť nezraniteľne a nad vecou. Ak však muž naozaj miluje, dokáže jej odhaliť zákutia svojej duše a otvorene sa s ňou porozprávať o svojich vnútorných pochodoch, obavách či snoch.

Pomáha s domácimi prácami

Vynesenie smetí alebo čistenie toalety nie je zrovna jeho najobľúbenejšia činnosť, robí to však, pretože vie, že tým bude svojej žene nápomocný a nechce ju nechať robiť všetky domáce práce samotnú.

Požiada o pomoc

Či požiada o pomoc s výberom darčeka pre svoju mamu alebo chce vedieť názor na problém, ktorý ho trápi, je jasné, že mu na jej názore záleží, rešpektuje ju a nie je mu ľahostajné, čo si ona myslí.

Prejavuje svoju náklonnosť na verejnosti

Neustále sa jej dotýka, objíma ju a prejavuje jej náklonnosť nielen doma v súkromí, ale aj na verejnosti. Je hrdý nato, že si ju získal práve on a rád sa s ňou pochváli pred ostatnými.

Vždy vyberie perfektný darček

Je dobrým poslucháčom, snaží sa všímať čo sa jej páči a aj keď nakupovanie neznáša, výberom darčeka po ktorom jeho partnerka túži dokáže stráviť v obchode hodiny.

pexels.com

Predstaví ju svojej rodine

Ku svojim rodičom neprivedie len tak hocikoho. Ak ju teda predstaví svojej rodine, môže si byť istá, že to s ňou myslí vážne a vidí v ich vzťahu budúcnosť.

Prijme ju do okruhu svojich najbližších ľudí

Znamená to viac, ako len to, že ju predstaví svojim kamarátom. Zavolá ju na pravidelne dohodnutý večer v meste pri drinkoch, na ktorý predtým chodil iba so svojimi kamarátmi alebo zorganizuje dvojité rande spoločne s iným párikom z jeho partie. Týmto jej dáva najavo, že práve ona je súčasťou jeho života a je rád keď môže tráviť čas spoločne s ňou a s jeho najbližšími ľuďmi.

Chce byť súčasťou jej života

Nechce, aby zapadla len ona do jeho života, ale tak isto chce byť aj on súčasťou jej sveta. Kvôli nej vydrží pozerať celý deň seriály s ňou a jej spolubývajúcimi, ísť na celý deň nakupovať do obchodného centra alebo len proste spoločne robiť veci, ktoré jeho milovanú bavia a sú súčasťou jej života.

Robí kompromisy

Nato, aby ju urobil šťastnou jej neustúpi pri každej hádke, ale snaží sa hľadať kompromisy, ktoré sú riešením problému pre oboch a oboch spravia šťastnými.

Povie jej, že ju miluje

Po čase sa konečne odhodlá prejaviť lásku nielen činmi, ale aj úprimnými slovami.

Pre ženy, ktoré si tieto spôsoby vyjadrenia lásky všímajú a vážia si ich, sú potom krásne slová „milujem ťa“ z úst ich muža len čerešničkou na torte ich lásky.

Pozri aj: TOTO JE SKUTOČNÝ DÔVOD, PREČO ŽENY MILUJÚ „ZLÝCH“ MUŽOV

interez.sk (Kristína Horniaková) yourtango.com
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov