Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Nad týmto už premýšľal asi každý muž.

Nejeden muž by dal čokoľvek za to, aby vedel, na čo ženy myslia pri sexe. Ak to zaujíma aj vás, nasledovné riadky vás určite zaujmú. 

Na to, na čo naozaj ženy myslia pri sexe, sa pozrel portál Thought Catalog. Podľa neho je to týchto 7 vecí.

#1 Či len prijímate, alebo aj dávate

Aj sex je činnosťou, pri ktorej by sa mali snažiť obaja rovnako. Ak sa snaží len žena a muž si to užíva neporovnateľne viac, je možné, že ona si to už zopakovať chcieť nebude. 

#2 Či jej dávate komplimenty

Nie každá žena je so svojím telom na 100 % spokojná. Ak jej však budete dávať komplimenty a dáte jej najavo, ako veľmi sa vám jej nahé telo páči, môžete mať istotu, že obaja si to užijete oveľa viac, pretože žena sa bude sústrediť len na vás a nie sťahovanie brucha či zhasínanie svetiel. 

#3 Či počúvate, čo sa jej páči

Nemali by ste robiť nič, čo sa jednému z vás nepáči. Každej žene preto záleží aj na tom, či ju počúvate, a či ju nebudete tlačiť do niečoho, čo sama nechce. 

Photo by Valeria Boltneva from Pexels

#4 Či dbáte o svoju hygienu

Verte či nie, ženu viac zaujíma toto než to, či máte sixpack alebo vypracované ruky. Toto by však malo byť pre každého samozrejmosťou.

#5 Či sa na ňu sústredíte

Ak popritom pozeráte televízor alebo hľadíte do stropu, nadšená určite nebude a istotne by viac ocenila, keby ste jej radšej povedali, čo sa vám nepáči, a ako by sa to dalo zmeniť. 

#6 Či ju chcete len na sex

Ak ste sa nedohodli na tom, že budete len kamaráti s výhodami, pravdepodobne pri tom bude myslieť aj na to, či sa potom ešte vôbec ozvete. 

#7 Na čo myslíte vy

Každý občas premýšľa nad tým, na čo asi pri sexe práve myslí ten druhý. A ženy nad tým premýšľajú ešte viac. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov