Správni muži skutočne existujú. Možno vás nezasypú romantickými gestami ani neprídu na bielom koni. To však ani nie je potrebné, pretože skutočná láska sa prejavuje absolútne inak.

Zlé jazyky tvrdia, že ideálny muž neexistuje. Asi to vymysleli tie ženy, ktoré sa poriadne sklamali. Dobrí chlapi nevymreli. Skutočne existujú. A vyznačujú sa týmito desiatimi kvalitami.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak ich vypozorujete u muža, ktorý je vedľa vás, môžete si blahoželať. Zaľúbili ste sa do skutočného klenotu.

#1 Stojí si za svojím

Photo by Karl Fredrickson on Unsplash

Nie je nerozhodný, vie, čo chce. A keď niečo chce, ide si za tým. To svedčí o jeho charaktere. Nekolíše sa a vy viete, že sa oňho môžete kedykoľvek oprieť.

#2 Úprimnosť nadovšetko

Muž so silným charakterom nikdy nebude s vami manipulovať. Vždy budete vedieť, na čom uňho ste. Všetko povie na rovinu, pričom bude voliť správne slová. Také, o ktorých vie, že vás nezrania.

#3 Cítite sa pri ňom v bezpečí

Photo by João Silas on Unsplash

A práve ten pocit bezpečia vás k nemu bude priťahovať ako magnet. Nenechá vás na pochybách. Kedykoľvek sa budete môcť ukryť do jeho náručia. A to je skutočne na nezaplatenie.

#4 Dbá na to, aby ste sa cítili príjemne

Ak prší, bez váhania si vyzlečie bundu. Ak ste unavená, urobí vám čaj. Práve tieto drobné gestá pozornosti sú znakom toho, že mu na vás skutočne záleží. Nemusí vás zasypávať básničkami. Oveľa viac vám o jeho láske povedia jeho skutky. Tie majú vždy väčšiu váhu než slová.

#5 Keď niečo urobí, nič za to neočakáva

Photo by Greg Raines on Unsplash

Skutočná láska nemá žiadne očakávania. A preto si váš partner nerobí zoznam toho, čo všetko pre vás urobil. Robí to preto, lebo to tak cíti. A vie, že vy mu nie ste nič dlžná.

#6 Na plný plyn

Všetko, čo robí, robí naplno. Nezanedbáva ani svoju prácu, ani svoje telo. Cítite, že v jeho živote vládne harmónia. A preto sa pri ňom cítite tak dobre.

#7 Verí vo vás

Photo by freestocks.org on Unsplash

Aj keď niečo nejde tak, akoby ste chceli, verí, že to zvládnete. Bude vás podporovať a naučí vás hľadieť na seba z tej lepšej stránky. Pretože on vás skutočne miluje.

#8 Spýta sa na váš názor

Nepripravuje vám nepríjemné prekvapenia, pretože si váš názor cenní. Ak stojí pred rozhodnutím, ktoré sa týka oboch vás, určite vás neobíde. Váš názor má preňho nemalú hodnotu.

#9 Skutočne počúva

Photo by Julia Caesar on Unsplash

To, že to je naozaj tak, ľahko zistíte z rozhovoru. Pamätá si, čo poviete a nepočúva vás s očami zapichnutými do mobilu. Ak chap vie počúvať, je to skutočná cennosť. Takého sa držte.

#10 Jednoducho vás miluje

A nemá problém prejaviť vám lásku vtedy, keď to cíti. Nehanbí sa za vás. Práve naopak. Je nesmierne rád, že práve vy ste jeho súčasťou.

Pozri aj: 10 mužov prezradilo, čím ich priateľky neuveriteľne vzrušujú (bez toho, aby o tom vôbec vedeli)

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov