Naozaj vás (milo) prekvapí, čo dokáže niektorých mužov riadne nabudiť.

Ak si myslíte, že mužov dokáže najviac vzrušiť pohľad na nahé ženské telo, ste na veľkom omyle. Presvedčia vás o tom úprimné odpovede týchto 10 mužov, ktorí úspešnému portálu Thought Catalog prezradili, čím ich priateľky neuveriteľne vzrušujú – a to bez toho, aby o tom vôbec vedeli. 

Niektoré veci sú úsmevné, iné prekvapivé, no všetky majú spoločné jedno – sú dôkazom toho, že nahota nie je tou jedinou vecou, ktorá dokáže mužov vzrušiť.

#1 “Moja priateľka dokáže byť veľmi zábavná, no z času na čas povie aj vtip, ktorý vôbec nie je smiešny. To je predsa normálne, stáva sa to každému, kto iných ľudí rád baví. Keď však povie niečo, čo jej naozaj nevyšlo a nikto sa nezasmeje, zvraští obočie ohrnie svoju spodnú peru. Vyzerá vtedy tak rozkošne, že najradšej by som ju okamžite… však viete čo.”

pexels.com

#2 “Vždy, keď si moja priateľka cez nohavice nenápadne popraví spodnú bielizeň, privádza ma to do šialenstva. Snaží to spraviť tak, aby som to nevidel, no ja na tento moment vyslovene čakám, a tak sa jej to väčšinou nepodarí.”


#3 “Bude to znieť zvláštne, no milujem sa pozerať na to, ako sa moja priateľka oblieka. Pozerám sa na to dokonca radšej, ako keby sa vyzliekala. Ten spôsob, akým si zapne podprsenku, opatrne si natiahne ramienka, oblečie si spodnú bielizeň a potom si natiahne svoje úzke džínsy… Je pritom taká elegantná a ženská, že ju veľakrát musím opäť okamžite vyzliecť.”


#4 “Raz som chodil s jedným dievčaťom. Vždy, keď nad niečím intenzívne premýšľala, jemne vysunula svoj jazyk a zahryzla si doňho. Ani len netušila, čo to so mnou zakaždým spravilo.”

pexels.com

#5 “Moja snúbenica si myslí, že má naozaj hrozný hlas, preto nikdy a pred nikým nespieva – dokonca ani predo mnou. Zopárkrát som ju už však pri spievaní prichytil, keď si nevšimla, že som prišiel domov. Vžila sa do toho tak, ako keby si myslela, že stojí niekde na pódiu. Síce som si musel zakryť uši, no vyzerala pri tom tak sexy, ako nikdy predtým!”


#6 “Nedokážem sa ovládať, keď si moja priateľka začne nevinne obtáčať svoje vlasy okolo prsta. Vlastne ma neuveriteľne vzrušuje, keď sa akokoľvek začne hrať so svojimi vlasmi… Je to neuveriteľne sexy.”


#7 “Ja síce čítanie nemám rád, no moja priateľka je riadny knihomoľ. Keď prídem domov a nájdem ju schúlenú v kresle, s jej obľúbenou knihou, nedokážem sa ovládnuť. Je neuveriteľne sexy, keď číta.”

pexels.com

#8 “Viem, bude to znieť zvláštne, no prezradím vám to. Je nepríjemné sa čo i len pozerať na niekoho, kto absolútne nedokáže tancovať. Moja priateľka nemá žiaden zmysel pre rytmus – je tou najhoršou tanečníčkou na svete. Má však veľký zmysel pre humor a keď počuje pesničku, ktorá sa jej páči, začne robiť zvláštne, nemotorné pohyby. Neviem si pomôcť, no to jediné, na čo myslím, keď sa na ňu pritom pozerám, je sex.”


#9 “Občas, keď len tak leňošíme a mojej priateľke niekto zavolá, samozrejme to zodvihne. Vždy, keď telefonuje, je taká starostlivá, pozorná no zároveň zábavná… Vždy si pritom uvedomím, aké šťastie ma v živote stretlo. A okamžite toto šťastie túžim vyzliecť a vziať si ho do postele.”


#10 “Milujem sledovať svoju priateľku, keď varí. Neberte ma ako nejakého chrapúňa, ktorý od ženy žiada, aby sa v kuchyni obracala – to nie, ju to naozaj baví. A je nesmierne sexy, keď má vo vlasoch múku alebo keď je celá špinavá od jednotlivých ingrediencií… Nemusím vám hovoriť, čo by s ňou vtedy ihneď najradšej na kuchynskej linke spravil.”

Pozri aj: Táto žena tvrdí, že mala sex s 20 duchmi. S niektorým z nich by sa dokonca chcela usadiť a mať s ním dieťa

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov