Niekedy sa anonymný priestor môže stať tou najlepšou spovednicou. Máte tajomstvo, no viete, že ho nemôžete prezradiť nikomu. Dôvod je veľmi jednoduchý. Úplne by vám to zničilo život.

Aké je najväčšie tajomstvo vášho života? Ale také, o ktorom nevie naozaj nikto. Ani kamarátka, ani rodičia. Tajíte niečo pred celým svetom? Ak áno, nie ste v tom sami. Pozrite sa s nami na 10+ desivých tajomstiev, ktoré ľudia ukrývajú pred všetkými. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Vraví sa, že ak vás má niekto naozaj rád, tak vás bude milovať aj so všetkými vašimi nedostatkami. Ale viete čo? To je hlúposť. Dokázali by ste niekoho milovať až natoľko, že by ste mu odpustili jeho záľubu v pedofílii či podobných zverstvách? Asi nie, však?

Na Reddite sa toho môžete dozvedieť naozaj veľa. Možno aj to, čo by ste vedieť nechceli. Ako napríklad odpovede na otázku: „Aké je vaše najväčšie tajomstvo?“  Takto totiž odpovedali ľudia…

#1 Manželka by ma zabila

pixabay.com

Som beloch, manželku mám miešanku. Pri sexe si predstavujem, aké by to bolo, keby bola mojou otrokyňou. Mám chuť ju zbičovať a poriadne ponížiť. Keby to vedela, okamžite by sa so mnou rozviedla.

#2 Všetci si myslia, že som zomrel

Moja rodina si myslí, že som sa utopil v mori. Zinscenoval som svoju smrť len preto, aby som začal nový život v Keni. V skutočnosti nikto nevie, že som nažive.

#3 Obvinila som ho, že ma znásilnil

pixabay.com

Vyspala som sa s jedným chlapom. Veľmi som sa za to hanbila. Preto som išla na políciu a povedala som, že ma znásilnil. Zahrala som také divadlo, že mi to naozaj uverili.

#4 Predal som dom, v ktorom stále prespávam

Pred dvoma rokmi som bol v dosť zložitej finančnej situácii. Aby som zachránil svoj biznis, predal som svoj dom. Je v ňom však tajný vchod, o ktorom nikto nevie. Každú noc tam chodím prespávať. Zatiaľ mi na to nikto neprišiel.

#5 Zámerne som zabila svoju matku, pretože som sa nemohla pozerať na to, ako trpí

Moja mama trpela sklerózou multiplex. Mala veľké bolesti a trikrát sa neúspešne pokúsila o samovraždu. Nakoniec som jej pomohla. Kúpila som niečo od dílera a dala som jej to. Do dvoch hodín na to zomrela. Nikto o tom ani len netuší.

#6 Môžem za samovraždu svojho otca

pixabay.com

Mal som 17, čo je dosť komplikovaný vek. S otcom som sa neustále hádal, a raz po takejto hádke som mu povedal, nech sa dá vypchať. V ten večer sa obesil. Dodnes si to vyčítam.

#7 Biznis

Všetci si myslia, že mám skvelú prácu a luxusný byt. V skutočnosti žijem na ulici a robím prostitútku. Čo k tomu dodať?

#8 Kvôli mne išla na potrat

Rodičia sa rozvádzali a my so sestrou sme si prechádzali veľmi náročným obdobím. Sestra mala 15, ja 18. Raz po búrlivom večierku sme sa spolu vyspali. Obaja sme cítili strašnú vinu. Sestra však otehotnela a išla na potrat. Kvôli tomu sa s ňou prestala rozprávať celá rodina. Bolo mi jej veľmi ľúto.

#9 Omylom som zabil siedmych ľudí

pixabay.com

Do plynového ohrievača som napchal handru, na ktorú som neskôr zabudol. O týždeň neskôr som dom prenajal a pár dní na to mi volala polícia. Všetkých sedem nájomníkov v ňom našli mŕtvych. Udusili sa plynovými výparmi. Bola to len a len moja chyba.

#10 Z emailových schránok sa dozviete naozaj veľmi veľa

Opravujem počítače. Tak presne viem, kto má záľubu v BDSM technikách, kto koho podvádza a kto berie drogy. Z praxe viem povedať, že tí najväčší „slušáci“ sú tie najväčšie prasatá.

#11 Otec za všetky drobné

Keď som mala 13, môjho otca som prichytila s frajerkou môjho pätnásťročného brata. Ešte mal tú drzosť, že mi vynadal do kráv. Bratovi som to nikdy nepovedala, pretože som vedela, že by mi neuveril. Ale otcovi som to nikdy neodpustila. V tej chvíli som dospela.

A čo vy? Aké je vaše „malé“ tajomstvo?

Pozri aj: Dokáže niekto udržať tajomstvo? Psychológovia tvrdia, že to zistíte podľa týchto 5 znakov

reddit, thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov