Foto: Photo by Nik Shuliahin on Unsplash | Photo by Ganapathy Kumar on Unsplash

Možno na vás nebude mať práve najlepší dopad.

Tento október bude nezvyčajný tým, že nás počas neho čakajú hneď 2 splny mesiaca. Zvláštne je aj to, že nás čakajú v jeho prvý deň, teda 1. októbra, a následne v jeho posledný deň, teda 31. októbra. Vplyv jednotlivých fáz mesiaca na náš organizmus je nesporný, no každý spln má zároveň iný vplyv na každé z astrologických znamení. 

Portál Elite Daily popísal, na ktoré 3 znamenia bude mať najhorší vplyv spln mesiaca, ktorý nás v tomto mesiaci čaká ako prvý. 

#1 Býk

Čo ste v poslednej dobe skrývali alebo čomu ste sa vyhýbali? Pravdepodobne toho bolo veľa. Myšlienky, ktoré sú pre nás nejakým spôsobom “nepohodlné”, ukrývame veľakrát do svojho podvedomia. Buďte však pripravení na to, že počas tohto splnu mesiaca vyplávajú – a to všetky naraz, vo svojej najhoršej podobe. Má to však aj svetlú stránku – keď kostlivec vylezie zo skrine, dostávate tým možnosť konfrontovať ho a navždy ho poraziť. Odpustite všetko nielen sebe, ale aj iným – veľmi sa vám tým uľaví. 

Photo by Nijwam Swargiary on Unsplash

#2 Panna

Tento spln pre vás bude obdobím premeny. A aj keď slovo premena znie pozitívne, veľkolepo a elegantne, pravda je taká, že žiadna premena sa nezaobíde bez bolesti, a jej dno vždy prekypuje intenzitou. Aby ste sa však mohli transformovať a výrazne sa posunúť, budete musieť pustiť niečo, na čom vám doteraz veľmi záležalo, a pravdepodobne stále aj veľmi záleží. Už teraz však v hĺbke duše viete, že vám to v skutočnosti škodí a brzdí vás to. 

#3 Kozorožec

Kozorožci sú v tomto splne vo veľmi osobitnom postavení. Akékoľvek ich pocity sa totiž počas neho znásobia. Čo to znamená? Ak zostanete pod tlakom (a v poslednom období ho na seba vyvíjate naozaj veľa), môžete sa úplne zrútiť. Avšak pozor – ak si doprajete chvíľu odpočinku a dáte svojim pocitom voľný priebeh, niekoľkonásobne sa vám to vráti v podobe zvýšenej energie a entuziazmu. Vyhraďte si preto čas výhradne na seba a na svojich najbližších, a snažte sa ostať pozitívne naladení. 

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov