Autor fotky: Flora Westbrook na Pexels

Áno, pekné vzťahy ešte stále existujú.

Mnoho ľudí v dnešnej dobe zastáva názor, že skutočná láska už neexistuje. To ale určite neplatí. Skutočnú lásku nájdete, keď vám do života príde ten správny partner. A keď sa tak stane, určite vás nechá bez akýchkoľvek pochybností. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango popísal 9 znamení, ktorými muž dáva najavo, že ste preňho celým svetom. 

#1 Vždy vám dá najavo, ako mu na vás záleží. Aj keď má toho v práci či v škole veľa, vždy si nájde 2 sekundy na to, aby vám napísal, že vás miluje. Vie totiž, čo je jeho prioritou. 

#2 Spraví všetko preto, aby si získal vašu dôveru a keď sa mu to podarí, nikdy nedovolí, aby ju niečo ohrozilo. 

#3 Vo všetkom vás bude podporovať. Bude vaším najväčším “fanúšikom” a tou najväčšou podporou. Z každého vášho úspechu sa bude tešiť rovnako ako vy. 

#4 Vždy budete preňho krásna. A najkrajšia práve vtedy, keď ráno vstanete. 

Autor fotky: Olya Kobruseva na Pexels

#5 Činy preňho znamenajú oveľa viac, ako prázdne slová. Ak vám niečo sľúbi, viete, že sa na to môžete spoľahnúť, pretože nie je mužom prázdnych sľubov, ale veľkých činov. 

#6 Vie, že dokonalý vzťah je o tých drobných momentoch. Veľmi často vás preto rád prekvapí niečím, čo je síce maličkosťou, no s obrovským významom.

#7 Vždy sa pri ňom budete cítiť bezpečne. Keď si vás vezme do náručia, cítite, že sa vám nič nemôže stať. 

#8 Nebojíte sa pri ňom toho, že by vás zranil. Správa sa k vám so všetkou úctou a nikdy sa pri ňom nemusíte báť toho, že povie niečo nevhodné, čím by vás ranil. 

#9 Ostane pri vás aj v dobrom, aj v zlom. Nie je problém nájsť si niekoho, kto sa s vami bude radovať z dobrých dní. Problém je nájsť niekoho, kto pri vás bude stáť počas tých najhorších. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov